Krása je sféra estetična; to, čo sa páči a nezištne lahodí zmyslom človeka, pričom zasahuje jeho názornosť alebo obrazotvornosť; opak ošklivého; najvyššia kladná estetická hodnota a predmet viacerých disciplín, najmä estetiky.
Krása je sféra estetična; to, čo sa páči a nezištne lahodí zmyslom človeka, pričom zasahuje jeho názornosť alebo obrazotvornosť; opak ošklivého; najvyššia kladná estetická hodnota a predmet viacerých disciplín, najmä estetiky.. všetko je na webe..
krasa... podla toho co je pre toho cloveka krasnym... podla mna to je detail. Na dievcatach sa mi pacia tie male detaily, at uz to su rozdne veci od vzhladu az po rozdne vady napriklad to ze ma fobiu z pavukou... iste ma stve ze zacne vyvadzat koli stvoreniu ktore jedine co moze urobyt je utiect... ludia tomu hovoria nedostatky, podla mna to je krasa osobnosti o ktorych ked viem len ja, je este krajsia.
Kazdemu sa paci nieco ine,ale svojim sposobom sme vsetci krasni a to taki aki sme,lebo Boh stvoril vsetko krasne,len my ako nedkonali tvori to nie vzdy vieme vnimat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
hotovo
A pod povrhom to väčšinou skrýva hnus, špinu a hlúposť..
Mravná nádhera? Nie, len výjav ľudskej pustatiny, popola...(B. V. - E.B.)
je absolútne subjektívne, čo daný človek považuje za krásu
Metafyzické chápanie krásy.
juch