Ja som včera z ´najväčšej lásky´ dostala prezentáciu s veľmi vtipnými a srdcervúcimi výjavmi, spoločné fotky s ešte vtipnejšími popismi a celá grafika bola vskutku prepracovaná
Úplne ma to dojalo. Útok na city zabral.
Kolážou spoločných fotiek, s mottami o priatelstve, s lístkami na divadelné predstavenie s dobrým obsadením, + nejaké drobné predmety vystihujúce vaše spoločné zážitky
alebo
Tričkom s nápisom "my friends love me"
prepač ale umelecke napady Ti snad poradia iní umelecky cítiaci
spravit nejaky pekny projekt alebo prezentaciu o nej,co vsetko si naj cenis a co pre teba urobila,co pre teba znamena a poslat jej to alebo vylepit niekde nad jej byt
My sme kamarátke na narodeniny spravili dvdčko celé o nej...také sekče relácie paródie..vskutku ako sos...a nakoniec prezentácia s našimi najhoršími ksichtami ale je to príliš zdĺhavé...
Raz som mojej už EXbest friend spravila niečo také...Proste bol to tvrdí papier, na ňom bola báseň o našom životom a našom vzťahu, dala som tam spoločnú foto, prikrášlila som to tušom a otlačkami prstov a zarámovala....vyzeralo to dosť super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Úplne ma to dojalo. Útok na city zabral.
alebo
Tričkom s nápisom "my friends love me"
prepač ale umelecke napady Ti snad poradia iní umelecky cítiaci