Ja by som ich zobrala na pivo, potom na výlet loďou, kde by bola obrovská párty a zakončila by som to koncertom Rammsteinu (lebo naživo sú peckoví) ..a čo vy?
podla mna ak by sa sem raz rozhodli naozaj prísť , tak by sa určite nechceli kamarátiť.....ale podla mna všetko čo máme oni už dávno majú a kedže by k nám prileteli, znamenalo by to že sú roky roky pred nami a nič by od nás nepotrebovali...jedine možno tak ako otrokov alebo atrakciu u nich doma
Tak, ako kohokolvek, koho pokladám za vítaného. Úsmevom (aj keď prirodzená odozva ludského tela je skôr kričať a utekať čo najdalej od nich, aspon tak si pamätám predošlú skúsenosť) a slovami na privítabie. Benevolentný
tvor to pochopí a zariadi sa podla toho. Aj tak sme v podstate mimozemšťania, večné bytosti, ktoré majú ludskú skúsenosť v tele prispôsobenom/ivom podmiebkam na tejto planéte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
"WELCOME"
BUM
Na našej Zemi treba platiť dane !
>
kopancom do riti