Teda vy ženy ste ale... To ešte že začne bozkávať neznamená, že je to hulvát. Normálne by som jej povedal, že ja ju neľúbim a nechcem aby naše kamarátstvo stroskotalo na chvíľkovom vzplanutí.
muž je inak naprogramovaný jak žena, jeho program je v gatiach žena ma v srdci a citoch, nechcem rozprúdiť diskusiu že ženy niekdy niesu iné a muži že rozmyslaju len tam dole, ale keby kamarátka sa chce bozkávať aby si niečo vyskusala tak ok, ale je pravda ze je po kamarátstve, cize buď sa posunie kamarátstvo na dalsi level alebo je koniec.
s kamoškami som sa už bozkávala, je to fajn, nevadí mi to, samozrejme človek musí mať na bozkávanie náladu, ale keďže všetky moje kamošky, ktoré by ma mohli pobozkať sú veľmi príťažlivé, nesťažovala by som sa
s kamošmi nie a nemyslím si, že je to dobrý nápad.
ale keby sa o to pokúsil neviem čo urobím...keďže moji kamoši ma absolútne v ničom nepriťahujú, asi by som ho udrela...
mne by to nevadilo, bozky sú fajn ... samozrejme nesmela by tam byť žiadna iná sociálna brzda, čiže by sme obaja boli sami-nikoho nemali, atď atď ... fakt by mi to nevadilo, veď je to velmi príjemná činnosť ... s cudzím človekom by to bolo iné ... ale až by to bola kamartka ktorú poznám tak prečo nie (v rámci tých možností)
Predpokladam, ze ti ide o take kamosky, s ktorymi by sme nic mat nechceli, tak v takom pripade by som kamosku odstrcil a povedal, ze hej halo kliidek a kamosovi by som zajebal a zacal pluvat a hresit na nho, ci je jebnuty
@1@2@1 6 @2 0 @2 2 @2 5 @2 8 - aspoň viem že nemám nikdy žiadnu kamarátku pobozkať.
@1 5 veľmi pravdivo napísané , zo strany ženy to je v pohode ale keď je to opačne tak JE ZLE! však ženy! sa spametajte a nespravajte sa ku kamaratom tak aby si mohol robiť nádeje potom vás nemá dôvod pobozkať.
@lepka prečo nie? ako ja sa bežne s kamarátkami nebozkávam, neviem ako ty. Asi tam už je niečo viac keď sa len tak chce bozkávať a nieje to kamarátstvo. To je úplná hlúposť, keď mam kamarátku a nie jednu tak ani vo sne by ma nenapadlo sa s ňou bozkávať, to je úplne choré a zničilo by to všetko a kedže mam aj ženu tak to už vôbec by nepripadalo do úvahy a v tom prípade by sme už kamaráti neboli. Stane sa raz stane sa aj druhy krát to je iste.
@lepka však a nieje to pravda? všimni si reakcie, väčšina žien by dala facku alebo by to zle skončilo a väčšina mužov by pokračovali alebo nevadilo, tak to hovory za seba nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Ale od chalana by som sa nenechal, ten by zrejme dostal päsťou.
nemyslíš vážne čo si napísal
s kamošmi nie a nemyslím si, že je to dobrý nápad.
ale keby sa o to pokúsil neviem čo urobím...keďže moji kamoši ma absolútne v ničom nepriťahujú, asi by som ho udrela...
z každej strany
@burble Dobre vedieť
@1 5 veľmi pravdivo napísané , zo strany ženy to je v pohode ale keď je to opačne tak JE ZLE! však ženy! sa spametajte a nespravajte sa ku kamaratom tak aby si mohol robiť nádeje potom vás nemá dôvod pobozkať.
mne skôr šlo o to rozmýšlanie pohlavnými orgánmi ale čo už