@kevin ale ked sa chces bit tak ma hlavne neser, lebo to dobre neskonci.. jasne ze ked nie som nasrata tak je to ine vtedy spoluziakov len kopem do pistaly alebo do clenku
väčšinou sa na dotyčného človeka iba vyhreším,ale minule keď ma nasral jeden cigán,tak som ho skoro zhodila z bicykla...a raz ma nasral jeden debilko,tak toho som zbila(nie nejak silno,to mi nejde
@kevin nie, fakt, ze ta dokazem zbit aj po internete, nedokazuje ze som sbala po fyzickej stranke, dokazuje len ze som silna po tej internetovaj stranke
začala by som po ňom ziapať a potom v prívalu toho hnevu by som už ba neurčito ziapala začala sa krútiť okolo vlastnej osi, nič by som rpe sitotu nechytala a keby to bolo fakt zle tak yb som sa asi hodila o zem xD ale to radšej ked budem sama
haha to ma včera kvalitne naštvali dvaja ľudia a ako som reagovala? bola som tak neskutočne a nekonečne vytočená, že som na nich řvala pol hodinu s tým, že som im povysvetľovala všetky logické dovody ako ma hrozne naštvali a odišla som...
Keď ma niekto naštve pošlem ho "niekam", prestanem s ním komunikovať prípadne ak to ide tak proste odídem preč. Hádať sa neviem, sypať zo seba urážky moc nemá význam podľa mňa a nikdy som ešte nikomu úmyselne ani nejak poriadne nevrazila
Podľa toho aká osoba a z akého dôvodu ma daná osoba naštvala. A kto ma pozná vie aká som, že do určitej miery som tolerantná, ale keď sa fakt naštvem tak utekajte lebo som ako lavína!
Tak po tomto víkende s máti v Poľsku viem presne, čo robím, keď ma niekto vytáča pravidelne (16 hodín denne).
Predstavte si, že po mne štekala celý deň a okolo polnoci po návrate na hotel som po sprche padol mŕtvy do postele... asi po 15 minútach začala fénovať psa, aby ho pripravila na ďalší deň výstavy... Nevedel som, či byť iba sprostý, alebo aj vulgárny...
Nakoniec som sa zdvihol a len tak v tričku a boxerkách som sa vyrepal na chodbu hotela k oknu a zapálil som si, po pár minútach som sa vrátil do postele a povedal jej-
"tak buď prestaneš a necháš si to na ráno, alebo si dám tu námahu na najbližší týždeň ťa budem každú hodinu v noci budiť... nevyspíš sa a aspoň budeš vedieť, ako mi je a ako je ostatným ľuďom vo vedľajších izbách...! "
Pochopila, lebo vie, že som schopný ju budiť každú hodinu. Mňa nasrať je fakt problém, ale ak ma niekto naserie, som horší ako peklo
Ak by neprestala, tak by som jej začal nakladať na rozum, poukazoval by som na všetko možné nepríjemné a od dnešného dňa by som ju pravidelne budil. Vďaka jednej osobe som sa upokojil, skôr ako som vyletel. Za čo ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
aj to citil ? O_o
hej.. ty si este pastou do nosa neschytal?
Nie, viem sa uhnut, popripade nepriatela "spacifikovat" ..
A myslel som to tak, ze nevyzeras nejak extra nabuchana.
mozes udvihnut aj 2x vacsiu vahu a mozes davat slabe rany :p
ale niekedy mozeme dat fight
ale nie, mladsie nebijem.
@malapohroma @14 ups, uz sa stalo fnuQ
prides mi utriet zadocek?
prosiiiiiiiiiiiiiiiiim fnuqi fnuq
ani keby som ti kupil nokiu c6?
au, taky odfajc bolel -____-
how shameful
takze, kedze si ma zbila cez internet, to dokazuje, ze si slaba po fyzickej stranke.
dojdi do ke :p
cez net je kazdy frajer.
vcetne mna voleeeeee..
wanna fight bitch?
ale nie vazne, nedojdes niekedy do ke ?
nie, verim ti, ze si mu dala do nosa, ale neverim, ze to nejak extra bolelo.
NIE.
to som nikde nepovedal ani nenapisal.
a.. neviem sice ako je to mozne, ale ja som v zivote este nikomu nedal pastovku do tvare.
tak dobre
ked si myslis ze len chalani moze davat niekomu past aby bolela, neberiem ti tvoju pravdu.
alebo
ked si myslis ze len ja neviem dat niekomu past aby bolela, neberiem ti tvoju pravdu.
a nakoniec
ver si comu chces.
nehovorim, ze ti neverim, len si to nemyslim.
aaaale ja chcem si pisat takto :/
Stačí poznať ľudské achilovky a na ne stačia i slabšie údery, aby sa človek skácal na zem
Pán premúdrelý otvára hubu o tom, o čom nemá poňatia...
boze, nehovorim, ze ziadne dievca nedokaze nikoho zbit, opak je pravdou, len proste, potrebujem zaparat.
*facepalm*
nj, asi tak.
veeed, nehovorim, ze od zeny nemoze boliet :p
niektore zeny by ta zlozili lavou rukou.
a niektore, ani keby na to mali mesiac.
Ešte že z toho neboli veľké pojeby..
Predstavte si, že po mne štekala celý deň a okolo polnoci po návrate na hotel som po sprche padol mŕtvy do postele... asi po 15 minútach začala fénovať psa, aby ho pripravila na ďalší deň výstavy... Nevedel som, či byť iba sprostý, alebo aj vulgárny...
Nakoniec som sa zdvihol a len tak v tričku a boxerkách som sa vyrepal na chodbu hotela k oknu a zapálil som si, po pár minútach som sa vrátil do postele a povedal jej-
"tak buď prestaneš a necháš si to na ráno, alebo si dám tu námahu na najbližší týždeň ťa budem každú hodinu v noci budiť... nevyspíš sa a aspoň budeš vedieť, ako mi je a ako je ostatným ľuďom vo vedľajších izbách...! "
Pochopila, lebo vie, že som schopný ju budiť každú hodinu. Mňa nasrať je fakt problém, ale ak ma niekto naserie, som horší ako peklo
Ak by neprestala, tak by som jej začal nakladať na rozum, poukazoval by som na všetko možné nepríjemné a od dnešného dňa by som ju pravidelne budil. Vďaka jednej osobe som sa upokojil, skôr ako som vyletel. Za čo ďakujem