Váš Partner či Partnerka odletí na určitý čas do inej krajiny, oslavovať, avšak vy nemôžete ísť, pretože niečo máte, a aj keby ste strašne chceli, tak to nejde. Ide tam s Človekom, ktorý by mohol byť jeho/jej potencionálnym Partnerom/Partnerkou/Milenca/Mi
Každé piate Písmeno je veľké preto, lebo častejšie píšem po Nemecky a zdeformoval som sa.
Ale ja som si dnes istý, že medzi tými Ľuďmi nič nebolo , len ide o tú Reakciu. Keby ste čakali šesť Hodín na Letisku a dve hodiny leteli v Lietadle, možno by ste mali po nálade. Čo keď to proste uletelo aj keď to tak nebolo myslené... Nestáva sa vám to?
My sme sa o tom rozprávali niekoľko Dní na to, čo som sa na Letisku otočil o 180°, a neboli tam žiadne Obvinenia o Nedôvere, údajne to tak nemalo vyznieť a pod. Ale principiálne sa na to len tak ľahko nezabudne...
Takúto odpoveď by som nezniesla. Najskôr by som sa snažila, aby mi dal normálnu odpoveď, na moju otázku a ak by mi povedal, že s ňou niečo mal, tak asi vieš, čo by nasledovalo...!
"Som rád, že nás vzťah netrval dlho," tak by znela moja odpoveď na Tvojom mieste. A potom vymazať všetko, čo sa týka toho človeka. Takýto vzťah totiž nemá zmysel.
A jasné, bez vysvetlenia sa otočiť a srať na to, čo bude hovoriť, veď predsa človek, ktorý ľúbi, niečo takéto nepovie. Keď hej, tak je to debil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ten človek dobre vie, prečo sa to pýtaš, dtiež dobre vie, že to určite JE tvoaj vec.
Za takýchto podmienok nie je niečo v poriadku.
Už len keby sa ku mne chlap spraval sposobom "co ta ako do toho?" som mu partnerkou, nie nejakou podradenou sukou.
To, co bylo, je za námi. Ať si s tebou ňákej dobrák taky užije..."
@14
Ale ja som si dnes istý, že medzi tými Ľuďmi nič nebolo , len ide o tú Reakciu. Keby ste čakali šesť Hodín na Letisku a dve hodiny leteli v Lietadle, možno by ste mali po nálade. Čo keď to proste uletelo aj keď to tak nebolo myslené... Nestáva sa vám to?
takže chybu by som hľadal na oboch stranách
A jasné, bez vysvetlenia sa otočiť a srať na to, čo bude hovoriť, veď predsa človek, ktorý ľúbi, niečo takéto nepovie. Keď hej, tak je to debil.