@luc.ka jj to vidis uplne ze dpc vybehla mu kamera na monitore a ani nevedel co to je poriadne a teraz objavuje svet a zistuje co robia ludia v beznych situaciach, napriklad ked cakaju 5 deti a ze ci su z toho radi kompletne
1.-A) tak to vážne netuším, ale dúfam že riziko vzniknutia takejto situácie minimalizujem tým že nebudem mať deti
to isté ako v A
C)tak sa s ním pravdepodobne rozídem, no nie? či ostaneme kamaráti záleží na okolnostiach, jeho povahe a tiež ochote
D)netýka sa ma
2.-ako prvé ostanem určite prekvapená, a hneď na to idem presviedčať úrady že je niekde chyba (pretože pár takých prípadov sa dostalo do správ, a vraj sú potom veľké problémy dokazovať úradom že žijete)
3.-no, to vážne netuším. snažiť sa vysúdiť nejaké odškodné by asi nemalo veľký zmysel
4.-pokiaľ je to naozaj vysoké poschodie 3+ tak určite neskočím, za prvé by mi to nedovolil pud sebazáchovy a za druhé myslím si že vnútri mám trochu väčšiu šancu na prežitie (napr. ma zachránia prípadne sa mi podarí zbehnúť dole schodmi)
5.-ehm v takej chvíli by mi asi zišlo na um klásť odpor, ale ľudia sa chovajú naozaj divne pokiaľ im hrozí smrteľné nebezpečenstvo. takže tej chvíli by m mu asi vyla peniaze a neskôr by som si nadávala že som nemala viac odvahy postaviť sa mu
6.-no, zrejme by som hodila o stenu to, čo by bolo najbližšie po ruke, ale to je všetko. v takej chvíli môže človek nadávať na seba a všetko okolo, všetko ničiť ale už si nepomôže
7.-nie, pretože nie je nikto kto by ma tam mohol pozvať, a aj keby tak nepôjdem. nebudem sa zbytočne otŕčať pred kamerami a tváriť sa že plačem.takéto stretnutie sa mi zdá také neosobné
8.-čo iné mi zostáva, vezmem najbližší autobus späť
9.-no tak pokiaľ ide o notebook či podobnú vec tak len čo to zistím sa vrátim do vlaku či lietadla či sa to tam nenašlo, ak nie tak ako v bode 6. ak je to dieťa či domáce zvieratko tak som si istá že to sa len tak nestratí, personál by sa oň nejako postaral, ak nie volám na políciu. potom už neviem
10.- to si neviem predstaviť, netuším ako by som v takej chvíli reagovala
11.-pokúsim sa to najskôr aspoň nejako preveriť,nahlásim na polícií, aj keď ma do toho nič nie je
12.-z toho by bolo nanič každému :/
13.- ako prvé sa začudujem že kto by už len mňa a kôli čomu chcel odpočúvať, a potom ho pohľadám a zlikvidujem
14.-hmm pokiaľ viem kde osoba je asi zavolám políciu. ak mám kontakt tak mu/jej asi zavolám a pokúsim sa mu to vyhovoriť, hoci moje presviedčacie schopnosti sú minimálne
15.-v tom čase už na polícií dávno vedia že môj mobil bol ukradnutý
16.-tak si poviem že to mi stačí, už viac detí nechcem
1. C. to by mi už trochu vadilo teda..zamrzelo by ..ale lepšie, ako by ma mal podvádzať so ženskou...... takže..nehnevala by som sa na neho.. teda..trochu, že ma zbytočne namotal...
2. asi by som sa ohlásila, že som nažive
3. tak to vie nasrať!
4. uf..asi by som sa zapichla ja nvm...
5. dala by som mu prachy..
6. plakala by som...
7. išla
8. ako sa poznám...čistý stres a panika a za normálnych okolnostii by som bola zavolala asi horsiqovi.....no nič.
9. mega stres a panika! to by sa hádam ani nemohlo stať!
2. Ako by ste zareagovali, keby ste sa hodnoverne dozvedeli, že ste vyhlásený za mŕtveho, popritom žijete?
tak toto sa mi veľmi páči keby sa mi niečo také stalo, tak spravím pár podvodov, na ktorých získam slušný kapitál a potom s ním odcestujem žiť niekam, kde si vytvorím úplne nové občianstvo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a este ti poviem ze si kokot nech ma mas za co zalovat
toto si ty?
» on.fb.me/160qsvU...
nvm záleží, že ktorý z týchto » dopice.sk/6fA...
jj to bol môj tip som rada, že inštinkt nesklamal proste ide mu z očí ten drsný štýl čo dáva do svojich príspevkov a komentárov
» www.birdz.sk/forum/pouzivate...
to bolo ale dosť nepekné... tak ale koledoval si. lebo ja som mu tak súcitne včera, že mi ho je ľúto, a ešte ma aj za to zjebal... :/
to isté ako v A
C)tak sa s ním pravdepodobne rozídem, no nie? či ostaneme kamaráti záleží na okolnostiach, jeho povahe a tiež ochote
D)netýka sa ma
2.-ako prvé ostanem určite prekvapená, a hneď na to idem presviedčať úrady že je niekde chyba (pretože pár takých prípadov sa dostalo do správ, a vraj sú potom veľké problémy dokazovať úradom že žijete)
3.-no, to vážne netuším. snažiť sa vysúdiť nejaké odškodné by asi nemalo veľký zmysel
4.-pokiaľ je to naozaj vysoké poschodie 3+ tak určite neskočím, za prvé by mi to nedovolil pud sebazáchovy a za druhé myslím si že vnútri mám trochu väčšiu šancu na prežitie (napr. ma zachránia prípadne sa mi podarí zbehnúť dole schodmi)
5.-ehm v takej chvíli by mi asi zišlo na um klásť odpor, ale ľudia sa chovajú naozaj divne pokiaľ im hrozí smrteľné nebezpečenstvo. takže tej chvíli by m mu asi vyla peniaze a neskôr by som si nadávala že som nemala viac odvahy postaviť sa mu
6.-no, zrejme by som hodila o stenu to, čo by bolo najbližšie po ruke, ale to je všetko. v takej chvíli môže človek nadávať na seba a všetko okolo, všetko ničiť ale už si nepomôže
7.-nie, pretože nie je nikto kto by ma tam mohol pozvať, a aj keby tak nepôjdem. nebudem sa zbytočne otŕčať pred kamerami a tváriť sa že plačem.takéto stretnutie sa mi zdá také neosobné
8.-čo iné mi zostáva, vezmem najbližší autobus späť
9.-no tak pokiaľ ide o notebook či podobnú vec tak len čo to zistím sa vrátim do vlaku či lietadla či sa to tam nenašlo, ak nie tak ako v bode 6. ak je to dieťa či domáce zvieratko tak som si istá že to sa len tak nestratí, personál by sa oň nejako postaral, ak nie volám na políciu. potom už neviem
10.- to si neviem predstaviť, netuším ako by som v takej chvíli reagovala
11.-pokúsim sa to najskôr aspoň nejako preveriť,nahlásim na polícií, aj keď ma do toho nič nie je
12.-z toho by bolo nanič každému :/
13.- ako prvé sa začudujem že kto by už len mňa a kôli čomu chcel odpočúvať, a potom ho pohľadám a zlikvidujem
14.-hmm pokiaľ viem kde osoba je asi zavolám políciu. ak mám kontakt tak mu/jej asi zavolám a pokúsim sa mu to vyhovoriť, hoci moje presviedčacie schopnosti sú minimálne
15.-v tom čase už na polícií dávno vedia že môj mobil bol ukradnutý
16.-tak si poviem že to mi stačí, už viac detí nechcem
17.-netuším :/
no dúfam že som uspokojila tvoju zvedavosť
Chcel by som upozorniť na fakt, že užívateľ:
@etelnair
ma hrubo urazil a vynadal mi do kokotov.
Ešte mi dovolil, aby som ho zažaloval.
Na fóre pokiaľ viem sa urážať nesmie, tak uvádzajú všeobecné podmienky.
ďalej:
Užívateľ
@majo
Si v predošlej diskusií dovolil zverejniť moje osobné údaje.
A tým porušil moje práva.
Podám naňho trestné oznámenie.
A neber to admin na ľahkú váhu.
diskusia, ktorá sa týka užívateľa
@majo
link:
» www.birdz.sk/diskusie/mna-by...
ďalej:
@luc.ka
táto užívateľka je ku mne vulgárna, hoci k tomu nemá nijaký dôvod.
A nechce sa somnou stretnúť, aby sme si to vydiskutovali.
Tak to riešim cez teba
@admin , lebo to pokojnou cestou nejde.
Oni ma chcú vyštvať z tohto fóra mám také podozrenie.
Ibaže takú ešte nehrali, aby som ja ustúpil.
No čo neriešiš?
Tu sa páchajú trestné činy, znižuje sa tu dôstojnosť človeka nejakými individuami a ty nič?
a to sú:
luc.ka
etelnair
majo
Všetko nájdeš v predchádzajúcom komente, nechce sa mi to znovu vypisovať.
1. B. ...nevadilo by mi to.
1. C. to by mi už trochu vadilo teda..zamrzelo by ..ale lepšie, ako by ma mal podvádzať so ženskou...... takže..nehnevala by som sa na neho.. teda..trochu, že ma zbytočne namotal...
2. asi by som sa ohlásila, že som nažive
3. tak to vie nasrať!
4. uf..asi by som sa zapichla ja nvm...
5. dala by som mu prachy..
6. plakala by som...
7. išla
8. ako sa poznám...čistý stres a panika a za normálnych okolnostii by som bola zavolala asi horsiqovi.....no nič.
9. mega stres a panika! to by sa hádam ani nemohlo stať!
10. udala by som ho...pravdepodobne.
11. oznámila by som to...
12. tak to by bol šok!
13. trapas
14. pravdepodobne by som ho od toho odhovárala...
15. dala by som ho vystopovať!
16. ohohoooo! tak toto né!
17. ...
2. zacnem vrieskat
3. zacnem vrieskat
4. zacnem vrieskat
5. zacnem vrieskat
6. zacnem vrieskat
7. zacnem vrieskat
8. zacnem vrieskat
9. zacnem vrieskat
10. zacnem vrieskat
11. zacnem vrieskat
12. zacnem vrieskat
13. zacnem vrieskat
14. zacnem vrieskat
15. zacnem vrieskat
16. zacnem vrieskat
17. zacnem vrieskat
tak toto sa mi veľmi páči keby sa mi niečo také stalo, tak spravím pár podvodov, na ktorých získam slušný kapitál a potom s ním odcestujem žiť niekam, kde si vytvorím úplne nové občianstvo.
Ráno som bol na polícií, preto som sem prišiel neskôr.
Veríš, že dosiahnem, aby aj táto diskusia bola vymazaná?
Stačí nato pár slov, aby som prinútil ad*mina konať, keď je nekompetentný?
Lebo aj tu sú moje osobné údaje.
Ale ad*min mi zmaril sen.
Keby diskusiu nechal mohla mať milión komentov.
Ale z druhej strany som rád., lebo aspoň sa nešíria moje osobné údaje.
Ja sultán sulejman ti písomne rozkazujem, aby si okamžite deletol všetky moje diskusie.
Budem taký láskavý, že blogy si deletnem sám, hoci ty si za to platený, tak by si mohol aj tie.
A nemáš aj nejakú adminku?
mat take sny tak sa zastrelim sam, no offence chlape, ty si asi este frajerku nemal, ze?