Ste s jednou babou (chalani). Zrazu chce chvilu pauzu, vy že dobre, aj keď neviete čo sa stalo, prečo. Proste na nejaký čas všetko nehať tak. Prejde takto nejaký ten čas a zistíte že je to už mesiac. Voláte jej, píšete, ale ona nezdvíha, neodpisuje, neozý
no uz taketo tie pauzy su sami o sebe kravina a keby mi niekto navrhne ze chce pauzu ho rovno poslem do riti a nebudem vyckavat kedy sa jemu uraci tu pauzu skoncit
@passko pochopila a nic to nemeni na tom tak ako to je, keby som chlap dotycnu poslem do riti uz po navrhu pauzy a dalej sa o nu nezaujmam a neriesim, co ja mam z toho ze jej to je luto to si moze nahat
nudila sa, potrebovala zmenu, niečo spontánne, akčné, a neočakávané. prišlo niečo nové, čo ju nadchlo, ale nebola si istá, tak potrebovala "pauzu" od starého, aby videla, či to nové má zmysel.
hej, nebolo to voči tebe fér, ale mohla odísť úplne bez slova a bez vysvetlenia. tak asi ťa mala/má rada, a chce, aby si vedel pravdu. nemyslím si, že od teba niečo chce... možno len to odpustenie, aby nemusela žiť s pocitom, že je piča.
a neviem, či ti tu má niekto nadiktovať, ako sa zachovať. veď to sa nedá. sám v sebe to musíš urovnať a uzavrieť. prechovávať voči nej hnev alebo nenávisť nemá zmysel, lebo aj negatívna emócia je emócia, a pokým voči nej budeš pociťovať akékoľvek emócie, bude s tebou môcť manipulovať.
čo iné sa na to dá povedať, ako že to máš nechať tak a ísť ďalej? a potom ešte to klišé s časom... veď to aj sám vieš
@chingula nemyslím. Po mesiaci sa ozvala preto lebo sme boli neobytní (chalani) aby sme vedeli čo sa deje. Inač by sa neozvala a odišla bez slov bez ničoho
aha, ja som si myslela, že sa ozvala sama... nie ako @23
no... tak je to zbabelá piča bez chrbtovej kosti? bude sa ti s týmto vedomím vyrovnávať s danou situáciou ľahšie?
asi proste kašli na to... nie si prvý ani posledný... kamarátovi tiež zdrhla 2 týždne pred svadbou niekam do španielska (teda ja vlastne ani neviem, či to bolo naozaj, alebo si to vtedy vymyslel, aby ma rozveselil... niežeby to bolo smiešne, ale z toho jeho podania to vyznelo naozaj smiešne
tak aj ty si to musíš pretransformovať na vtipnú príhodu...
inač tiež by som ju poslal do ďalekých krajín. Nemám rád ak ma niekto zavádza a potom aby nemala skurveny pocit zavolá a odrazu chce odpustenie. Ak by mi to povedala na rovinu tak to beriem ale toto sú len obkľučky a mohol by som sa vysrat na jej pauzu, len preto aby skúšala niečo iné. Povedal by som jej že nie som tovar, ale ak sa ona tak cíti tak nech si žije šťastne...
Inač nikdy nepochopím zmysel pauzty vo vzťahu, tak sakra buď ten vzťah chceš alebo nie! A nebudem odbočovať a čakať.
Môj skromný názor je že , strategicky dala mesiac pauzu aby vedela ako sa to s tím druhým vyvinie , aby mala v prípade negatívneho vývinu zálohu. Proste takýto ľudia myslia len na seba , je im jedno ako sa cíti druhý. Hlavné je, aby im bolo dobre. Čiže je to Píííííp..
Na čo ako by som mal reagovať? Veď je to jasné ako facka. Nechala ťa a tým to hasne. Čo viac ako popriať si veľa šťastia do ďalšieho života má význam robiť?
Úprimne si ale neviem predstaviť že by som si dával s niekým "pauzu" Veď to je volovina.
ty si si predstavoval že si dáš od nej pokoj na nejaký čas, nehladiac na to ako to bude ona znášať a potom sa k nej vrátiš? no to dievča má asi dosť hrdosti na to aby nenechala zo sebou zametať
@piter09 v @26 nie, vzťah trval 2mesíce potom mesiac pauza a za ten mesiac totálna ignorácia. Až potom že sa vydáva za niekoho a odchádza preč.. "Odchádzam od teba, od rodičoch do zahraničia".. jej veta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
poslala by som ju do piče
Inak tiez by som ju poslal do pice...
@trdelniiiq @nixxina @chingula
A ja sem nenapísal že je to o mne
hej, nebolo to voči tebe fér, ale mohla odísť úplne bez slova a bez vysvetlenia. tak asi ťa mala/má rada, a chce, aby si vedel pravdu. nemyslím si, že od teba niečo chce... možno len to odpustenie, aby nemusela žiť s pocitom, že je piča.
a neviem, či ti tu má niekto nadiktovať, ako sa zachovať. veď to sa nedá. sám v sebe to musíš urovnať a uzavrieť. prechovávať voči nej hnev alebo nenávisť nemá zmysel, lebo aj negatívna emócia je emócia, a pokým voči nej budeš pociťovať akékoľvek emócie, bude s tebou môcť manipulovať.
čo iné sa na to dá povedať, ako že to máš nechať tak a ísť ďalej? a potom ešte to klišé s časom... veď to aj sám vieš
ja neviem, ale určite by som ju poslala do piče. veď ona urobila to isté.
a ona sa po 2 mesiacoch od rozchodu ide vydavat za ineho do zahranicia? lol
aha, ja som si myslela, že sa ozvala sama... nie ako @23
no... tak je to zbabelá piča bez chrbtovej kosti? bude sa ti s týmto vedomím vyrovnávať s danou situáciou ľahšie?
asi proste kašli na to... nie si prvý ani posledný... kamarátovi tiež zdrhla 2 týždne pred svadbou niekam do španielska (teda ja vlastne ani neviem, či to bolo naozaj, alebo si to vtedy vymyslel, aby ma rozveselil... niežeby to bolo smiešne, ale z toho jeho podania to vyznelo naozaj smiešne
tak aj ty si to musíš pretransformovať na vtipnú príhodu...
inač tiež by som ju poslal do ďalekých krajín. Nemám rád ak ma niekto zavádza a potom aby nemala skurveny pocit zavolá a odrazu chce odpustenie. Ak by mi to povedala na rovinu tak to beriem ale toto sú len obkľučky a mohol by som sa vysrat na jej pauzu, len preto aby skúšala niečo iné. Povedal by som jej že nie som tovar, ale ak sa ona tak cíti tak nech si žije šťastne...
Inač nikdy nepochopím zmysel pauzty vo vzťahu, tak sakra buď ten vzťah chceš alebo nie! A nebudem odbočovať a čakať.
A čo ja viem, nepoznám vás a neviem ako presne to celé bolo, netrúfam si odhadnúť, ako by som sa zachoval.
Úprimne si ale neviem predstaviť že by som si dával s niekým "pauzu" Veď to je volovina.
@assasins možno máš pravdu abo mohla ho mať ešte aj skôr ako tento vzťah začal
Ale tak prakticky za mesiac co ste neboli spolu si nasla niekoho, za koho sa ide vydat? Vtipne
to co by si robil po 6tich rokoch?
@alroune ked ti pridu neocakavane kolace tie budu odomna