Keby vás váš opitý partner nútil k sexu, ale vy by ste neboli pripravený nedali by ste mu a partner by zareagoval tak, že sa dorazil v najbližšom pube, kde by ste ho prichytili ako flirtuje a naskôr aj bozkáva najväčšiu pobehicu v okolí čo by ste mu vykri
akoze @etela ma dost pravdu, rozhodne treba pouzit silu, ci uz hrubu, alebo midi-chlorian based.. rob to tak, ako vsetky zenske, zacni ist ty po niekom inom pripadne sa obes, to ma tiez napadlo neviem preco
u mňa by skončil už keby sa opil... teda nechápte to zle, nie že by som sa s ním rozišla len preto, že sa opil... ale v ten deň by u mňa skončil... proste s opitým priateľom si nemám čo povedať, nech dôjde až keď bude triezvy... takže k tomu ostatnému by ani nedošlo...
@anabbel zaujímavý postoj mám podobný názor ...asi veľmi neznášaš opitých ľudí ...to bude tým ..ja veľmi podobne ...
a ešte šťastie ,že môj partner nepije...teda vypije si pohárik sektu ,ked je oslava ,ale nič viac ..a kedysi vraj aj častejšie sa oslavovalo ,ako mi naznačil ,ale nikdy vraj nebol opitý ...a nebolo by mi jedno ,kebyže príde opitý ...by som to asi nerozchodila ..on vie ,že neznášam alkohol ...a už vôbec keby sa "zadrbával " s inou v nejakej krčme ...fuj ..by som mu rovno dala kopačky s takým si nemám čo viac povedať ...a ak sa to stalo tebe,čo si opisovala ,tak sa s ním rozíd ..poriadne mu však vykrič ,čo si myslíš o nom a potom sa rozíd,nezaslúži si taký chalan nič ...a k tomu nútenie do sexu -tak to už by definitívne skončil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ešte šťastie ,že môj partner nepije...teda vypije si pohárik sektu ,ked je oslava ,ale nič viac ..a kedysi vraj aj častejšie sa oslavovalo ,ako mi naznačil ,ale nikdy vraj nebol opitý ...a nebolo by mi jedno ,kebyže príde opitý ...by som to asi nerozchodila ..on vie ,že neznášam alkohol ...a už vôbec keby sa "zadrbával " s inou v nejakej krčme ...fuj ..by som mu rovno dala kopačky s takým si nemám čo viac povedať ...a ak sa to stalo tebe,čo si opisovala ,tak sa s ním rozíd ..poriadne mu však vykrič ,čo si myslíš o nom a potom sa rozíd,nezaslúži si taký chalan nič ...a k tomu nútenie do sexu -tak to už by definitívne skončil
núti ma do niečoho, čo nechem?-zbohom
flirtuje s inou a neskôr sa z toho vykľulo aj niečo viac?-zbohom
3zbohom z 3možných...niet čo riešiť...ROZCHOD!
no osobne.... by ma to dost zranilo a ak by so ms nim ostala kurva dlho b si to musel žehliť...
ja sice stale kričim ale ono niekedy viac zasiahne par tichych slov ktore ukažu čo urobil...