Ale no .. ja mám tiež čipernú babku, ktorá zase chce aby som šla na výšku, ktorú chce ona .. babke treba pritakať, zaslúži si rešpekt no .. jasné že jej nemôžeš povedať, nech sa do teba nestará, vysvetli jej, že dievča ľúbiš alebo radšej zmeň tému.
@dopr postarsia teta vravela mojmu priatelovi ze so mnou nema chodit lebo urcite mam aids priatel sa len zasmial ze od hocikoho ineho by skor mohll chytit aids ako odo mna disappointed:ja som totiz taky mega asexual) to je sranda ako televizia dokaze oblbnut (najme starsiu) generaciu
@dopr babke len pritakaj, keď bude mať výpadok pamäte, využi to, nehovor o priateľke pred ňou a povedz to aj mame.......
starí ľudia potrebujú špeciálny režim:proste im povedz, že majú pravdu, hraj nepríjemné otázky do stratena.....v horšom prípade klam a oznám mame a otcovi, že to robíš nerád, ale z nevyhnutnosti
@dopr sory, na svoj vek je babka blba nie? toto chovanie nechapem... aj ked ktovie z akeho hladiska sa na to ona pozera.. a co je priatelke? ked hovoris ze chora? ma 100kg ci kolko?
Obmedziola by som na tovojm mieste kontakt priatelky s frajerkou, je to smutne, ked niekto nepraje nejakemu vztahu :/
toto neries iba prikyvuj a tvar sa ze chapes tvoja babicka (nic v zlom) bude zot uz len par rokov. a ak sa tebe ta baba paci, nenhaj sa obmedzovat tie slova pustaj jednym uchom dnu a druhym von. nezabudni na to upozornit aj svoju priatelku aby sa nahodou nepohadali tot vsio
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
...ale ani k babke nebuď zlý, je už stará... a čo ja viem...
nevšímaj si to a dievča si to neumusí tiež
keby som ja počúvala všetko, či mi babka natrepe, tak kde by som bola
Neznasam starych ludi...este stastie ze moja babicka je uplne vpohode, ma moderne nazory a vie ma spravne usmernit aj pochopit aj ked je v australii
starí ľudia potrebujú špeciálny režim:proste im povedz, že majú pravdu, hraj nepríjemné otázky do stratena.....v horšom prípade klam a oznám mame a otcovi, že to robíš nerád, ale z nevyhnutnosti
Obmedziola by som na tovojm mieste kontakt priatelky s frajerkou, je to smutne, ked niekto nepraje nejakemu vztahu :/