Depresívny cholericko -flegmatický poslucháč metalu,mizantrop,odľud,samotár , kreatúra v ľudskej koži s dlhou bradou a so sklonmi k ustavičnému ironizovaniu a obľubou teoretizovať nad zdanlivo nesúviciacimi vecami.
@blacktears No prišiel som na to tak,že raz si mi okomentoval fotku.No a tam si spomenul označenie triedy /vysokoškolskej/ ktorú navštevuješ---si vysokoškolák + ekonomiský smer
Ďalej zmienka,že chceš ísť domov mi implikuje,že bývaš na internáte ktorý je na .... .Extrovert-to súdim podľa avataru.
No a punktuálny-to znamená že to musí byť na poriadok a do bodky do plnené---táto vlastnosť implikuje niekoho kto v tom čomu sa venuje musí vynakladať pozornosť,no a tá je pri práci s číslami,v ekomomickom smere nevyhnutná.
Toť malá prezaentácia mojich dedukčných a pozorovacích "schopností"
budem citovať jeden svoj stav: sebecká, egoistická, nespoľahlivá, chladná, často podráždená, lenivá mrcha, ktorá robí všetko len pre svoj vlastný prospech a iba vtedy, keď jej to vyhovuje, a neberie ohľad na druhých...
a ešte pridám, že náladová, výbušná, tvrdohlavá, nedôverčivá, introvertná, občas morbídna... ale inak milá, ochotná, skromná a nie na predaj
melancholik so sangvinistickými náladami, často podráždený flegmatik, introvert s extrovertnými sklonmi, optimistický pesimista a pesimistický optimista obľubujúci oxymorony, strelený a nie celkom normálny lenivec majúci pseodoromantické nálady napriek svojim asexuálnym sklonom.
Taktiež nemám rada teplo a môj spôsob obliekania mimo dohľadu rodičov sa často vymyká zaužívanému štandardu.
(=najvyšší stupeň intelektuálneho rastu jedinca, kt. si uvedomuje vlastný nehorázny pičizmus, pre ostatných uvedomelých jedincov nie je dosiahnuteľný a z praktických dôvodov sa používa jednotka minipidinanoevä)
nekrofilná workoholička ktorá veľmi často mení názory, nedokáže sa dlho hnevať, egoista s priemerným sem tam žiadnym sebavedomím, drzý netaktný, horkokrvný hybrid. uštipačny, hnusny, ironicky, arogantny, sarkasticky a cynicky humusak , to som ja
som známa svojou veľmi originálnou nepredpovedateľnou povahou a mojím ojedinelým typickým stupňom šťastia.. všetko mi príde vtipné, existujú ale dokonca 2 veci ktoré beriem seriózne..
Ehmmmm... Pokorný, pokojný, skromný, tichý, trpezlivý a racionálne zmýšľajúci... často chladný a odmeraný... ale taktiež mi hovoria že som kur_a ale ja si myslím že to bolo až tak zlé
tvrdohlava,zlomyselna,sibnuta,manipulativna,inteligentna,ironicka,sarkasticka,zvlastna, so specialnym vkusom a absolutne neznasajuca tupych ludi....Asi tak
noo tak ja si pripadam ako mily clovek, ...v skole mi hovoria ze som sialena,...
no a este k tomu nerada porusujem pravidla....napr. dnes som sa uliala zo skoly lebo som si isla vybavyt prax...no a stale myslim na to co mi triedna povie a tak ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Ale som znamenie blíženci tak mám každú minútu inú náladu..
A som šibnutá
vyvodte z toho aky som povahovo
Túto vec nechávam na druhých.
Depresívny cholericko -flegmatický poslucháč metalu,mizantrop,odľud,samotár , kreatúra v ľudskej koži s dlhou bradou a so sklonmi k ustavičnému ironizovaniu a obľubou teoretizovať nad zdanlivo nesúviciacimi vecami.
Ďalej zmienka,že chceš ísť domov mi implikuje,že bývaš na internáte ktorý je na .... .Extrovert-to súdim podľa avataru.
No a punktuálny-to znamená že to musí byť na poriadok a do bodky do plnené---táto vlastnosť implikuje niekoho kto v tom čomu sa venuje musí vynakladať pozornosť,no a tá je pri práci s číslami,v ekomomickom smere nevyhnutná.
Toť malá prezaentácia mojich dedukčných a pozorovacích "schopností"
a ešte pridám, že náladová, výbušná, tvrdohlavá, nedôverčivá, introvertná, občas morbídna... ale inak milá, ochotná, skromná a nie na predaj
ale v podstate aj citlivé občas flegmaticko-schizofrenické decko s veľkými ústami
či obyčajná račica
existuje na mňa veľa charakteristík
mimochodom, tu mám celú charakteristiku
» www.birdz.sk/webka/angel.../...
Taktiež nemám rada teplo a môj spôsob obliekania mimo dohľadu rodičov sa často vymyká zaužívanému štandardu.
A niekedy by som chcela získať Nobelovu cenu.
Stačí tak?
na to, ze som ti okomentoval fotku som zabudol
kvoli tej zmienky o tom, ze chcem ist domov si mi musel prejst stavy, co by sa mne nechcelo - cize com aj lenivy
tym extrovertom si nie som az taky isty, i ked mam k nemu urcite blizsie ako k introvertovi, ale fotka vznikla len z recesie
a v tom, ze mam rad ked su veci spravne a na cas splnene, mas pravdu..i ked este sa to az tak neodzrkadlilo v tom, v com studujem
ale gratulujem k tvojim dedukcnym schopnostiam, lebo ja by som si nezapamatal taku vec ako to, ze kto a ohladom coho mi komentoval fotku
(=najvyšší stupeň intelektuálneho rastu jedinca, kt. si uvedomuje vlastný nehorázny pičizmus, pre ostatných uvedomelých jedincov nie je dosiahnuteľný a z praktických dôvodov sa používa jednotka minipidinanoevä)
A trpím bovarizmom.
ja sa charakterizovat nebudem radsej
ale starostlivá a tak neviem..to musia iný
The awesome guy
no a este k tomu nerada porusujem pravidla....napr. dnes som sa uliala zo skoly lebo som si isla vybavyt prax...no a stale myslim na to co mi triedna povie a tak ...