citila by som sa velmi velmi velmi zle... teda za predpokladu, ze by to bol nejaky ex, o ktorom by som nechcela ani pocut a nebol to len nejaky moj omyl.
znamenalo by to, že mu je vlastne jedno s kým chodí,hlavne že chodí a že to so mnou asi nebral vážne a klamal o svojich citoch.. to by ma nahnevalo,lebo klamstvo neznášam a už by som ho neriešila..
moja posledna byvala si nasla niekoho do tyzdna od nasho rozchodu (podla mna uz skor spolu nieco riesili)... znasal som to relativne v pohode, aj ked ma to sralo... velke reci o laske a do tyzdna uz lasky nebolo...
ale uz to neriesim, je mi to jedno, kedze mam priatelku, ktoru lubim..
nerozumiem úplne tej prvej možnosti, čo mám čo hovoriť do života niekomu, s kým už nič nemám? a chýba mi tam možnosť bol by som smutný, bolo by mi divne a podobne. cítila by som sa približne tak, ako je to opísané v @10 , hlavne to s tou veľkou láskou, ktorá je preč, proste by som sa cítila ľahko nahraditeľná a tým pádom ako nepodstatná chudera.
Akože keby to bolo fakticky "pár dní" alebo tak, tak čo ja viem, možno by mi to bolo divné, ale na druhej strane, je to jeho/jej vec... Napr. o to viac by som musela byť ticho, ak by som sa rozišla ja, a kebyže sa rozíde on, tak je jasné, že na to mal dôvod a tak sa zase raz nemožno diviť, pretože takéto veci sa stávajú...
Ale jasné, ak v človeku niečo z toho predošlého vzťahu ešte pretrváva a ten druhý to takto brutálne "zahasí", tak to niekedy zabolí, to je predsa samozrejmé...
stalo sa mi to. Osobne si o nej doteraz myslim, ze je klamar a podvodnik. Nejde o to, ze sa po nasom rozchode zacala stykat a chodit s jej kamosom o ktorom ma predtym mesiace uistovala, ze to je iba kamos a nikdy by s nim nic nemala. Nieee vooobec a este lepsie bolo, ze sa potom tvarila, ze ono to je vlastne normlane. Inak si o nej myslim svoje a nebudem s nou komunikovat dokym sa mi neospravedlni. Ceresna na torte: po nasom rozchode (par mesiacov) mi pisala take vselijake divne veci (domyslite si).
stalo sa to... ako popravde od nasho rozchodu (pred pol rokom) mal uz dve baby o ktorych viem cize...asi viete co to je za typ...neriesim to...bol to slaboch ktory namiesto toho aby sa so mnou rozisiel sa mi vyhybal...
Hop, ja som (neviem prečo myslela, že sa bavíme o novom priateľovi.
No, aj tak si tam nedala dobrú možnosť. Záleží aj na období, ktoré sme boli spolu. Ak by sa už ale jednalo o nejaký dlhší vzťah, tak ti dám na výber:
1. Pomyslela by som si, že ma vôbec neľúbil a preto sa tak ľahko citovo otriasol.
2. Alebo že je to úbožiak, ktorý sa snaží zabudnúť na mňa tak, že "klin klinom vybíja", alebo že sa mi snaží dokázať, aká som chudera ja. (vyžíval by sa v tom, že mňa to raní)
3. Alebo že s ňou riešil ešte pred našim rozchodom a teraz to len zoficiálnil (to sa mi stalo, ale bolo mi to úrpimne jedno - koniec nášho vzťahu bol taký, že obaja sme už riešili niekde inde PO DOHODE)
3. Alebo že je skrátka kurva a rozhodol sa teraz ličiť tým, že pretiahne všetko, čo okolo neho prejde
@antifunebracka máš veľký červený bod (za to, že počúvaš Adele a vieš o čom je text Tú pesničku milujem )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale uz to neriesim, je mi to jedno, kedze mam priatelku, ktoru lubim..
Ale jasné, ak v človeku niečo z toho predošlého vzťahu ešte pretrváva a ten druhý to takto brutálne "zahasí", tak to niekedy zabolí, to je predsa samozrejmé...
podľa toho aký bol náš vzťah a ako sme ho ukončili
No, aj tak si tam nedala dobrú možnosť. Záleží aj na období, ktoré sme boli spolu. Ak by sa už ale jednalo o nejaký dlhší vzťah, tak ti dám na výber:
1. Pomyslela by som si, že ma vôbec neľúbil a preto sa tak ľahko citovo otriasol.
2. Alebo že je to úbožiak, ktorý sa snaží zabudnúť na mňa tak, že "klin klinom vybíja", alebo že sa mi snaží dokázať, aká som chudera ja. (vyžíval by sa v tom, že mňa to raní)
3. Alebo že s ňou riešil ešte pred našim rozchodom a teraz to len zoficiálnil (to sa mi stalo, ale bolo mi to úrpimne jedno - koniec nášho vzťahu bol taký, že obaja sme už riešili niekde inde PO DOHODE)
3. Alebo že je skrátka kurva a rozhodol sa teraz ličiť tým, že pretiahne všetko, čo okolo neho prejde
@antifunebracka máš veľký červený bod (za to, že počúvaš Adele a vieš o čom je text Tú pesničku milujem )