Ako by ste sa zachovali (čo by ste si 1. pomysleli, 2. povedali, 3. urobili), ak by ste boli v obchode a videli, že Váš kamarát
(Neradím to k anketám a možnosti neuvádzam, pretože sa mi vidia príliš rozmanité a asi by som to už nevykryla. Tento prípad je, samo sebou, čisto hypotetický, osobne sa mi nikdy nič také nestalo, nikdy som nič také nevidela a akákoľvek iná podobnosť so sk
Poslal by som mu anonymny list s vyhrazkou, ze ked mi uz konecne nevrati tu knihu, ktoru mi nevratil za rok, cela bratislava bude vediet, ze nema na Milku a este k tomu kradne tu s hnusnymi hrozienkami, kokot.
Najskôr že wtf, či mu/jej náhodou nejebe, ak by na to nemal/a prachy a ja by som mala, tak by sme sa zložili alebo by mi to ptm vrátil alebo čo. A ak by sme prachy nemali ani jeden, prinútila bych ho/ju to vrátiť.
By som ho vysmiala akože mna to nezaujíma, jeho vec...ale smiala by som sa veľmi akože spytala by som sa ho ci mu jebe ale neriesila by som to vravim..ujeb by som chytila taký ze by to bolo nápadne a chytili by ho
presne ako magick55 presne,taka ista postupnost .najprvc by som si myslela,ze " to nemoze byt pravda " ,ze wtf ? a potom by som mu povedala,nech to okamzite vrati,ze nech to neberie,ze bude pruser zbytocne ,a istotne by som sa v tom s nim " neviezla "
pomyslela: To čo má byť? Si normálny, veď sa uvedom!
povedala: Vráť to, nerob hlúposti.
spravila: Okrem pohľadu, ktorý by značil, že som totálne z toho vytretá, pozrela sa či je to životne dôležité a ak áno, povedala, že mu to zaplatím, ak by to nebolo dôležité/potrebné silou mocou by som sa snažila, aby to vrátil (a pravdepodobne by som mu tie peniaze na to tak či tak dala )
3. chytila by som ho/ ju za ruku a pekne povedala,ze nech to vrati naspat a ze ked nema peniaze tak mu/jej to ja kupim a on/ona mi potom tie peniaze vrati ale kradnut sa v mojej pritomnosti nebude.
nóó raz sa mi také stalo (mala som asi 10 rokov) ......proste som bola s kamarátkou vonku, a povedala mi, že ide za mamou do obchodu )vraj tam práve nakupovala....), tak som ju počkala vonku na lavičke, vraj tam bude le chvíľu....a tak aj bolo.... po pár minútach vyšla z obchodu, a v ruke držala dve lízatka....s vycerenýmí zubami mi oznámila : "aha, toto som ukradla, chceš jedno? " ..........
1. pomyslela som su, či jej nedrbe
2. povedala som jej nech to ide vrátiť (samozrejme, že nevrátila
Kamarátka nemala peniaze tak ukradla syr. Ked mi povedala nech ju kryjem som si pomyslela "ty si dobre mimo." ,povedala som že nech zabudne ,a hrala som sa že ju nepoznám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
povedala by som jej, že keď to začne pípať ju/ho nepoznám
neurobila by som nič, je to jej/jeho vec
ale ak:
-pomyslel by som si ci je v pohode
-povedal by som mu nech to vrati, a spytal sa ho ci to fakt potrebuje a nema na to peniaze
-a ak nema peniaze a potrebuje to tak by som mu pozical
neserem sa do iných vecí .
povedala: Vráť to, nerob hlúposti.
spravila: Okrem pohľadu, ktorý by značil, že som totálne z toho vytretá, pozrela sa či je to životne dôležité a ak áno, povedala, že mu to zaplatím, ak by to nebolo dôležité/potrebné silou mocou by som sa snažila, aby to vrátil (a pravdepodobne by som mu tie peniaze na to tak či tak dala )
2. to co bolo?
3. chytila by som ho/ ju za ruku a pekne povedala,ze nech to vrati naspat a ze ked nema peniaze tak mu/jej to ja kupim a on/ona mi potom tie peniaze vrati ale kradnut sa v mojej pritomnosti nebude.
1. pomyslela som su, či jej nedrbe
2. povedala som jej nech to ide vrátiť (samozrejme, že nevrátila
3. išla som domov, a vysrala sa na ňu....
povedala by som - nic, tvarila by som sa, ze som to nevidela
urobila by som - nic, sla by som normalne dalej
1. pomyslela som si "to co?" a velky udrb
2. ak ta chytia nic som nevidela...ak nie tak sa podelis
3. a neurobila som nic
a potom som mu povedala ze co nebude nas len stat okradat ale aj mi jeho spravne haha