dobre si spravil! mna to vie nasrat tiez ked som objednany na nejaku hodinu .. pridem este 10 min vopred pre istotu a mam este dalsiu hodinu cakat v caakarni! ako beriem ze moeze mat doktor surny pripad .. alebo vysetrenie pacienta predmnou sa moze pretiahnut o 15 min .. napr ale nie o hodinu!
ja by som chcel hovorit s niekym kto to tam vedie a strasne by som im vynadal a ak by ma ten niekot poslal niekam tak potom by som to rieisil presne takto ako ty...
Toto je u mojej zubárky bežné Ale u nej sa za objednanie neplatí, je to vynikajúca zubárka a má naozaj profesionálny prístup. A vždy keď má nejaký takýto sklz, tak sa ospravedlní a pod. A mne nikdy nevadí keď tam čakám, aspoň sa ulejem Ale zas napríklad kožná je otrasná (resp. jej sestrička). Vypýta si 3,50€ za objednanie, objedná vás napríklad na deviatu, do ordinácie vôjdete o jedenástej a ešte sa k vám chová tak, že načo ste tam vôbec prišli. To dokáže nasrať.
bola som v utorok.. objednaná som bola na pol deviatu. o deviatej sedím v kresle a doktor sa ešte vždy rozprával s nejakým známym. no hovorím sestričke: ,,Prepáčte, ale bola som objednaná na pol deviatu a dosť sa ponáhľam.." No tej jej výraz krása. aj tak doktor prišiel až o pätnásť minút. ale fakt, ten šok v jej tvári..
by som zrušil a šiel k inej.... aj tak sa dá u nej by som sa už neukázal našťastie moja to vždy zdôvodní ak má meškanie, predsa len pradsuje s ľuďmi a tí vedia byť nepríjemní atď.... ale už sa mi stalo že ma vzala o 15 minút skôr...
ja by som to neriesil nijak, aj ked v duchu by som paradne nadaval..aj ked, keby sa to viackrat opakovalo, tiez si zrejme zoberiem zdravotnu kartu a dovidenia
ja chodim k takej co ma v cakarni 10 ludi ja tam pridem a zobere ma prvu...nechapem...vzdy sa mi to takto stane...ale podla mna je to skor preto lebo pridem 5 minut pred koncom a ani nevie kto je uz na rade
také sa mi podobne stalo asi hodinu som sedela v čakárni u ušnej , a ked už konečne som tam vošla mi vynadala že do 18ky musim chodit zo zakonnym zastupcom a skoro ma vyhodila .. na kontrole ma však už neuvidela xD
tak ja zvycajne u zubara cakam preto, lebo sme objednana cela rodina (4) na napr na 9tu a ideme postupne.. ak som na konci tak cakam, ak na zaciatku tak nie
ja som už x krat mala chut si zobrat kartu od svojej obvodnej, ale nie kvoli cakaniu, ale kvoli tym cenam co tam ma (ako je možne, že niekto plati za potvrdenie do skoly 0,50€ a ja 4€ a že niekto ma preukaz zdravotnika v potravinarstve za 3€ a ja za 10?)
Tak ja napríklad u obvodného čakám bežne aj 3-4 hodiny,takže hodina by ma nejak extra nenasrala....u kožnej čakám poväčšine 1 a pol-2 hodiny,u zubárky hodinu...a u čeľustnej hodinu-2
keď som chodila k "štátnej" zubárke tak som čakala niekedy aj 3 hodiny, na to som si zvykla, teraz chodím k súkromnej a neviem si to vynachváliť, nikdy nečakám dlhšie ako 5-10 min; ale ten prístup sestričky by ma nasral, no neurobila by som asi nič.. Ja som taká povaha že v danej chvíli ma nenapadne nič čo povedať až potom neskôr keď nad tým rozmýšľam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale nie, to by som sa neodvážil. Ak sa za to objednanie platí, čo sa pravdepodobne platí, tak by som počkal a odmietol potom zaplatiť
Mi niečo aj robíme, oni už sú na dôchodku (bez urážky)
keď sa to nepodarí, ta by som odišiel...
Aj vy ste mlada tak nerobte drahoty a za 5minut na wc (ROFL)
ja som už x krat mala chut si zobrat kartu od svojej obvodnej, ale nie kvoli cakaniu, ale kvoli tym cenam co tam ma (ako je možne, že niekto plati za potvrdenie do skoly 0,50€ a ja 4€ a že niekto ma preukaz zdravotnika v potravinarstve za 3€ a ja za 10?)
@bluepanter pacia sa mi tvoje nazory
@rainbowwarrior presne tak
@ladymobscene ale on na nieco cakal totiz.
@pimkiee XD aj ja cheeem!
ty tam zostan v tom Rakusku a nechaj SVK tak, nech sa tu vyhubia =D
ak by som si zaplatila za objednanie, tak pochopiteľne by som sa sťažovala. inak nie.
navyše v dobe, keď sa k zubárovi objednáva na 3/4/5 mesiacov dopredu ma nejaká hodina-dve ozaj nezabijú
a viac ma štvú babky, kt. si idú "len dať predpísať recept" a vykecávajú sa 20minút
Ale bielu plombu som mal zadarmo.
S mojou zúbárkou je to na draka.Ale aspoň robí svoju prácu dobre.Ja som ten čas využil na štúdium.