ja som ju neoslavovala, ale nahradím si to zachvílu keď budem mať 19 najlepšie je obklopiť sa všetkými luďmi čo máš rada a postarať sa o parádny večer nech to žije! najlepšie na chate niekde
nevies de to bude? bude to hocikde, lebo 18 rokov dovrsis bez toho, aby si musela byt na nejakom specialnom mieste, bud bez obav, vek si ta najde vsade nemusis nic robit, resp. mozes robit cokolvek chces, nesposobis tym ziadny rozdiel
nijak extra.. som v podstate mala takú "oslavu" na Slávnostiach čo boli u nás.. a boli opití asi všetko okrem mňa.. takže asi tak.. hh.. nie že by mi to nejak chýbalo
tak som si spomenula... veď ja som mala už 18 a dokonca aj 19!! Veď to zachvíľu budem mať 20 :/ och... začínam mať divný pocit starnutia...
a k veci... oslavovala som 18tku u babky a hoci začiatok bol dosť deprimujúci a stiesňujúci, nakoniec sme to prekonali, ,,rozjeli sa´´ a boli to super narodky!
nic necakane sa nedialo. vstala som v zlej nalade a bola som dospela. ale par dni predtym som bola na koncerte, na ktory nikdy nezabudnem.... a v den mojich narodenin som sa bola prihlasit do autoskoly na vodicak, a den po mojich narodkach sa oslavovalo ze sme majstri slovenska v hokeji....
ziadnu oslavu som nemala ako vzdy, nic vynimocne to nebolo ako vzdy a dostala som kopu zbytocnosti, ktore nepotrebujem a o ktore som nestala... ako vzdy...
vobec ma take netrapilo rodina si ani nespomenula len dodatocne aha aha no dobre tu mas....ale nikdy som nestal o pozornost v tieto sviatky asi to vedia takze som bol spokojny...som
Keby som mal ja party na dome, neviem, ako by to so mnou dopadlo. Vieš, ja si zvyknem vypiť a v takom stave by som z domu mohol spadnúť a dopadol by som.
Inak, osemnástku som ešte nemal, to číslo pod profilovkou je zavádzajúce. Urobte už so mnou niečo!
ále, normálne doma som bola a asi o dva dni som zistila, že kamarátky síce šli okolo, ale nejak ich nenapadlo zazvoniť mi a radšej išli po druhú o tri brány vedľa a vystačili si aj bezo mňa.
na 17tku som sa vykaslala ale 18tku uz... bolo veselo oslava s koncertom, zabavila som sa, zatancovala som si atd. mohla byt ale dlhsia ale celkovo som spokojna a to vdaka mojmu milemu, ktory to cele spiskal
Do baráku sa mi nasáčkovalo asi 30 ľudí, terasu som drhla potom ešte dva dni, nehovoriac o iných materiálnych škodách, asi 10 krát za noc som plakala lebo stále boli nejaké problémy, celé ma to vyšlo asi 300 eur a to som 90 percent ľudí nestála ani za pojebanú fľašu alebo čokoľvek iné.
Na druhý deň som si spravila afterparty s dvoma najbližšími kamarátmi a môžem povedať, že TO boli tie pravé narodky..
A osemnástka? V žiadom prípade už podobná oslava. A určite nie doma.
ja som oslavovala 18tkunajprv doma, mala som tu kompletnu vtedajsiu partiu, potom sme si vonku urobili mensi ohnostroj a nakoniec sme to zakoncili na Kalvarii... vesele fotky vznikli, aj z mojej zelenej torty
poviem vám, že na túto oslavu som sa dlho pripravovala.. a prišlo to a rýchlo odišlo.. ale jedno vám môžem povedať.. tá oslava stála za to.. do 20 ľudí.. došli všetci, ktorým za niečo stojím.. bolo to svetové a kludne by som si to ešte zopakovala..
nerada spomínam na svoju 18-tku... pôvodne som ju chcela osláviť tak, ako každé narodeniny, (pizza & pivo & priatelia) pretože myslím, že mať 18 nie je nič výnimočné...
kamoši ma ale presvedčili, že pôjdeme na diskotéku, keďže ja som dovtedy na žiadnej nebola... nakoniec sme zakotvili v nejakom oldies bare, kde nás na moje začudovanie čakali nejakí kamaráti mojej najlepšej kamarátky, ktorých som nepoznala a ani som netúžila spoznať... z 12-tich ľudí sa stalo 21... všetci sa hneď opili... tak som sa pohádala s najlepšou kamarátkou a aby to nestačilo, tak aj s priateľom... nakoniec som triezva odišla ešte pred polnocou domov... oni tam oslavovali moje narodeniny bezo mňa do nejakej 3tej...
Bol som so psom vonku este s dalsimi 2kamosmi. A jak odbila polnoc tak sme si zapalili oslavnu cigu a bolo Potom som domov este odniesol psa a tusim na pivo sme sli... Thats all
ja som ju oslavovala v trnave, spoločne s maturitou, v čajke, v káčku, v prome a bol to masaker. odvtedy som mala dvojo narodenín v trenčíne, 21tku som tuším ani neoslávila, mala som po štátniciach strašne veľa práce.
Ako si predstavujem moju 18? ..moze byt kludne vyssia, tmavsie vlasy, modre oci v ktorych sa stratim, mily usmev, .. zadok .. a take veci si snad uz kazdy domysli ... tak tak si predstavujem moju 18
fuuha..no najlepsie by bolo asi si ist niekam sadnut..teda neviem kolko ludi planujes..
kebyze viac tak urcite nejaka akcia,ja neviem koncert napriklad alebo tak vsetci sa tam stretnete,a potom sa uz dohodnete ze co a jak..ak nebudu mat pre teba nahodou nieco pripravene
ja som oslavovala u kamosa na byte,najebali sa za mna ini ludia....taka kludna party. keby som mala oslavovat este raz, tak sa asi fajne nafajcim v dobrej spolocnosti a potom sa setci jebneme na kebab.
moja 18 prebehla fantasticky. Oslavili sme to s kamoskami, sli sme autami na vylet na sachticky pri bb a tam-feiern die ganze nacht (celu noc sme oslavovali
narodky mám takmer naraz s jednou kamoškou no a partia nám spravila dvojitú oslavu... prišli sme do mesta, normálny bežný večer, že si niekam spolu sadneme všetci a popijeme čo to, trošku oslávime.. ale keď sme vystúpili z busu, čakali na nás iba dve ďalšie kamarátky.. tie nám zaviazali oči a dali sluchátka do uší .. nič sme nevideli, nepočuli vodili nás tak po meste, cestovali sme v autobuse... trvalo to asi polhodiny .. vôbec sme nevedeli kde sme a nakoniec sme schádzali schodíkmi, ktoré mi boli strašne známe... dali nám dole šatky z očí a boli sme v jednom podniku, kde sme mali rezervovaný stôl a boli tam úplne všetci ludia, ktorých by som na svojej oslave určite chcela mať.... a bolo to tam krásne vyzdobené, balónmi, lietali konfety a spievali nám a samozrejme všetci mali klobučiky krásna oslava to bola, samozrejme sme to potom o týždeň dorazili ešte chatou
Buď zarezervujem náš obľúbený bar cez ulicu, alebo sa vybaví nejaký priestor a tam spravím nejakú menšiu párty v kruhu tích najlepších. Minimálne tri dni sa neukážem doma.
17tka dopadla dosť divoko, bola to pravá domová akcia so 40 ľuďmi, všetci pekne poobliekaní, neskôr sa zaplo jakuzzi, sauna a žilo sa, bolo to super, len to potom všetko upratovať a opravovať, boli to aj stresy...
Na 18tku sa chcem skôr zamerať na tích najlepších priateľov, viesť to v pokojnejšom, aj keď vždy dobrom duchu.
s niekým, kto by ma ľúbil a zas by som cítila vo vnútri ten príjemný pocit, len si musím niekoho dovtedy nájsť ....a s kamošmi a piť a dojsť domov kedy chcem!!! a tááák ale podobne ako @1 nerada starnem
aj tak najkrajsia bola moja 20tka den (resp.noc) pred narodkami s priatelom na hoteli a potom 5dní v pieninách na chate s kamaratmi uvidime aka bude 21-tka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
a k veci... oslavovala som 18tku u babky a hoci začiatok bol dosť deprimujúci a stiesňujúci, nakoniec sme to prekonali, ,,rozjeli sa´´ a boli to super narodky!
este 15 mesiacov....
Na 18ku som ešte aj s kámošom mali zajednaný celý bar a vlastný žúr (cca 40 ľudí).
21ku som oslavoval v práci/ateliér s kámošmi (cca 20)
Normálka: DJ, catering, fotograf a bodypainting.
Keby som mal ja party na dome, neviem, ako by to so mnou dopadlo. Vieš, ja si zvyknem vypiť a v takom stave by som z domu mohol spadnúť a dopadol by som.
Inak, osemnástku som ešte nemal, to číslo pod profilovkou je zavádzajúce. Urobte už so mnou niečo!
Myslíš, že by som sa mal priznať k tomu, že mám sedemnásť?
Aj ty si taká? Veď ja vždy píšem ničlenpravdu. Pozývam ťa na oslavu mojej osemnástky. Prídeš?
Do baráku sa mi nasáčkovalo asi 30 ľudí, terasu som drhla potom ešte dva dni, nehovoriac o iných materiálnych škodách, asi 10 krát za noc som plakala lebo stále boli nejaké problémy, celé ma to vyšlo asi 300 eur a to som 90 percent ľudí nestála ani za pojebanú fľašu alebo čokoľvek iné.
Na druhý deň som si spravila afterparty s dvoma najbližšími kamarátmi a môžem povedať, že TO boli tie pravé narodky..
A osemnástka? V žiadom prípade už podobná oslava. A určite nie doma.
poviem vám, že na túto oslavu som sa dlho pripravovala.. a prišlo to a rýchlo odišlo.. ale jedno vám môžem povedať.. tá oslava stála za to.. do 20 ľudí.. došli všetci, ktorým za niečo stojím.. bolo to svetové a kludne by som si to ešte zopakovala..
oslavovala som 3 dni na chate peckáá.. odporúčam
kamoši ma ale presvedčili, že pôjdeme na diskotéku, keďže ja som dovtedy na žiadnej nebola... nakoniec sme zakotvili v nejakom oldies bare, kde nás na moje začudovanie čakali nejakí kamaráti mojej najlepšej kamarátky, ktorých som nepoznala a ani som netúžila spoznať... z 12-tich ľudí sa stalo 21... všetci sa hneď opili... tak som sa pohádala s najlepšou kamarátkou a aby to nestačilo, tak aj s priateľom... nakoniec som triezva odišla ešte pred polnocou domov... oni tam oslavovali moje narodeniny bezo mňa do nejakej 3tej...
(školský výlet náhodne dali do takého termínu )
kebyze viac tak urcite nejaka akcia,ja neviem koncert napriklad alebo tak vsetci sa tam stretnete,a potom sa uz dohodnete ze co a jak..ak nebudu mat pre teba nahodou nieco pripravene
Rád oslávim chvíľu s tými, ktorí za to stoja.
17tka dopadla dosť divoko, bola to pravá domová akcia so 40 ľuďmi, všetci pekne poobliekaní, neskôr sa zaplo jakuzzi, sauna a žilo sa, bolo to super, len to potom všetko upratovať a opravovať, boli to aj stresy...
Na 18tku sa chcem skôr zamerať na tích najlepších priateľov, viesť to v pokojnejšom, aj keď vždy dobrom duchu.