ak nemáš veľký kapitál tak na podnikanie potrebuješ hlavne dobrý nápad-niečo originálne lebo vo väčšine vecí je veľká konkurencia ale 500E je dosť málo =D.... to fakt len do drog investovať
A že je to málo by som netvrdil. Málo ak chcete otvoriť automobilku. Na založenie živnosti stačí tuším 33€ na kolok a ešte možno nejaké ďalšie kolky určite do 100€. Inak stačí sa na 3 mesiace registrovať na úrade práce a požiadať o nenávratný príspevok na začatie podnikania(je variabilný v závislosti od bydliska čím vyššia nezamestnanosť tým vyšší príspevok cca 3000€-pozor ale je tam háčik . A potom to je už len na tvojej šikovnosti. Ďalej tu máme byrokratickú EU a jej fondy ak ale chceš podnikať musíš mať aj na byrokraciu žalúdok.
Inak ľudia, nechápem, čo sa vám 500€ máli. Mnohí veľkí podnikatelia nemali ani 50€. Na ŽL vám stačí pár € a zvyšok je o vašej šikovnosti, firma sa dá vystavať aj z nuly.
Na začatie podnikania stačí cca 137 € . venujem sa tejto oblasti teda optimalizácii malého a stredného podnikania už nejaký ten rôčik. mám klientov ktorích vklad na začiatok bol aj menší. Ak by bol záujem možem založiť blog a postupne rozpracovať túto téme teda ak mi čas dovolí ... Pre zaujmavosť moj kapitál bol 63 € a 95 centov . Teraz s.r.o zo základným ímanim cca 85000...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A že je to málo by som netvrdil. Málo ak chcete otvoriť automobilku. Na založenie živnosti stačí tuším 33€ na kolok a ešte možno nejaké ďalšie kolky určite do 100€. Inak stačí sa na 3 mesiace registrovať na úrade práce a požiadať o nenávratný príspevok na začatie podnikania(je variabilný v závislosti od bydliska čím vyššia nezamestnanosť tým vyšší príspevok cca 3000€-pozor ale je tam háčik . A potom to je už len na tvojej šikovnosti. Ďalej tu máme byrokratickú EU a jej fondy ak ale chceš podnikať musíš mať aj na byrokraciu žalúdok.
viem o čom to je
Inak ľudia, nechápem, čo sa vám 500€ máli. Mnohí veľkí podnikatelia nemali ani 50€. Na ŽL vám stačí pár € a zvyšok je o vašej šikovnosti, firma sa dá vystavať aj z nuly.