Ako by ste zareagovali keby o niekoho mate zaujem ale niekto vas predbehne?
Dajme tomu ze by ste mali o niekoho zaujem ale dlho by ste naberali odvahu a niekto by vam tu osobu vyfukol - zacala by chodit s niekym inym. Co by ste robili? Skusili by ste mu ju prebrat alebo by ste pockali ako sa to vivinie? Popripade ina odpoved? @mi
tak ani pre mna toto neni novinka... co uz, asi ma nechcela dostatocne. treba vediet uznat prehru a ze niekto je lepsi a krajsi. ale aj taxi myslim, ze kazda to skor ci neskor olutovala. baby nam prsia do zivota kazdy den, cize sa nikdy nevyminu a to si treba uvedomit
ako tak poznám svoje divné zmýšľanie, asi by som sa s tou dotyčnou ešte skamarátila (čo je u mňa - a pochybujem že ešte u niekoho na svete - prejavom žiarlivosti
mne sa to tez stallo.. mal som zaujem o jednu aj kamarat mal zaujem o tu istu.. js som ako prvy ju ziskal a bol som snu 2 mesiace. a potom sa zacal do toho montovat kamarat a nakonec ostala snim, kuli penezem.. co uz baby su svine tak preto radim ked ti ju niekto prebere tak to nehaj tak a nelez zbytocne jemu do kapusty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ale, aha, tak ja by som sa na to vybodla, keď chodí s ním, tak asi chce jeho a nie mňa
(a prečo ste sa pýtali vyslovene mňa?)
asi to bude tým, že sa odhodlávam roky.
však čakaj čo bude a popri tom sa rozhliadaj po iných
ale nie, toto nerobím. ale možno začnem