no v mojich hieroglifoch sa vyznám iba ja a som nútená si písať na prax poiznámky úhladne, aby to profka vedela prečítať... kruté, lebo mi to zabere skoro o pol hodinu viac času ako normálne...
@vsetkynikyobsadenedoboha to som ešte nepočul, že ľaváci píšu pekne...to sa tak vraví? Ja som totiž antitalent v ľudových múdrostiach. Najlepšie je keď ľavák píše takým dobrým atramentovým perom a zotiera si to za sebou
Podla nálady keď sa teším je také až okrasné a keď som nahnevaná neviem čítať ani sama po sebe ale myslím že je veľmi oblé a malé (moc sa veľké a malé písmena výškovo od sebe nelíšia) a vždy píšem tlačeným písmom! Občas tam pripletiem písané ale inak písaným písmom neviem písať
tvrdia že píšem úhľadne a ešte nikto nemal problém po mňa prečítať no ale keď mám nervy a ponáhľam sa tak neviem ani sama po sebe prečítať :d Záleží od situácie..
ked pisem oficialny dokument niekam tak vsetci vzdychaju ake nadherne pismo. ked pisem normalne vyzera rozhadzane ale da sa citat ale ked si pisem sama pre seba neprecita to nikto to su len ciary s bodkami a makcenmi
@kolivideam tak neviem jak moc to je ludove ale ja vo svojom okoli som to pocuval a vsetci domna je..li ze jak to pisem aj ucitelky hlavne jaaj boli casy ja mam tak citlivu ruku ze pisem ako EKG ...ciary hore dole
od kedy som bol na strednej až doteraz, sa našli tuším dvaja ľudia (okrem mňa) schopní čítať moje bežné písmo - aj to nie všetko. ale keď chcem/musím viem písať viac-menej úhľadne
keby ste si otvorili moje poznámky zo sovenčiny, alebo čohokoľvek ineho, moc by sme si neprečitali som ľavačka a hrozne píšem a ak by som chcela čosi občas po sebe prečítať, je to ťažký proces
od prveho rocnika na vyske pisem tlacenim, bo kebyze pisem pisanym, tak to ani besna svina neprecita (do toho zahrnam aj mna ), ale nie vzdy je to citatelne (hlavne, ked som na fyziologii jej napisala draslikovu pumpu ako K pumpu a pri Kcko mi dala otaznik, ze nevie ake je to pismenko )
nikto to nevie precitat,ale na pohlad je to pekne a hadky s profesormi o tom, ze V nie je R,M nie je T a K nie je L su skoro stale..a s tym citanim zacinam mat problemy aj ja sama
ale inak ja furt píšem inak podľa nálady...niekedy píšem že rovno, niekedy brutálne naklonené doľava inokedy doprava..kebyže otvoríte môj zočit máte pocit že 10 roznych ludi don pise kks...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Tlačené sa mi ľúbi
A ked pisem pomaly tak pekne uhladene a preto si radsej pisem poznamky doma
hoci uznávam,že keď sa ponáhľam,tak aj ja mam problém po sebe prečítať
ale inak ja furt píšem inak podľa nálady...niekedy píšem že rovno, niekedy brutálne naklonené doľava inokedy doprava..kebyže otvoríte môj zočit máte pocit že 10 roznych ludi don pise kks...