zdravie,priatelia,peniaze,skola,rodina,rodina,domov,pokoj....tak neviem, bolo to tazke sa nejako rozhodnut od najviac dolezitych po najmenej....to sa u mna nejako neda..u mna je vsetko dolezite..najmä laska,priatelia,peniaze,zdravie,rodina,skola,domov
tak tazko povedat...ja by som to zhrnul takto...1.laska, 2.rodina/priatelia/domov by som dal pod jednu polozku lebo to je vlastne taky okruh najblizsich 3.zdravie 4.praca/peniaze by som tiez zhrnul do jednej polozky... 5.pokoj
Peniaze, zdravie, láska, rodina, priatelia, domov, pokoj, praca a peniaze...preco dvakrat peniaze? lebo casom clovke pochopi, ze vsetko zacina a konci pri prachoch, je to bohuzial tak
inak su to take veci, ze rebricek sa z toho neda urobit, clovek by sa mal vyhnut takym zivotnym situaciam, kedy by musel si vyberat z tychto domen, co je prednejsie
Všetko sa od všetkého odvýja. Ak je človek zdravý tak má čas na učenie .- ak má človek dobré vzdelanie tak si nájde dobrú robotu - a má dobrú robotu tak má peniaze - ak má postarané o financie tak môže uživiť rodinu..
priatelia a rodina,zdravie,domov,peniaze,skola,laska,pokoj.
priatelia a rodina lebo bez nich by som asi neprezila,zdravie to je jasne,domov..hm..peniaze..tie treba skola suvisi s peniazmi laska je medzi poslednymi lebo..laska je kurva...moj nazor..a pokoj..najmenej dolezite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
rodina
priatelia
pokoj
domov
peniaze
škola
práca
A je to tak preto, lebo medveď na štyri je Yogi.
Ale ak si spravne pamatam maslowovu hierarchiu potrieb tak by vsetci mali pisat asi takto:
pokoj+domov+zdravie, priatelia+laska+rodina, skola/praca
inak su to take veci, ze rebricek sa z toho neda urobit, clovek by sa mal vyhnut takym zivotnym situaciam, kedy by musel si vyberat z tychto domen, co je prednejsie
zdravie je podla mna najdolezitejsie lebo ked umriete tak zvysok vam je nanic...
zdravie je hadam jasne..
medzi rodinou a laskou som rozmyslala, ale laska moze zradit, rodina je podla mna silnejsie puto...
priatelia su tiez velmi doleziti, preto na 4. mieste a domov je tam, kde si ho spravis
peniaze tiez nie su AZ tak dolezite, potom pokoj... no ten nikdy nie je
skola na poslednom mieste, pretoze ju mam urcite najradsej
ale neni to na 100% ale tak mi to teraz cca pasuje...
c. 2 praca/skola - praca dava peniaze, skola vzdelanie a skola potom pracu a praca potom bod cislo 3
c. 3 peniaze - aby som sa mohol satiti, zivit a platit dom c. 1
c. 4 rodina a priatelia - su pre mna velmi dolezity, sucast mojho zivota. i ked to dakedy tak nevyzera
c. 5 pokoj - k tomu nic nedodam
c. 6 zdravie - ani k tomu nic nedodam
c. 7 laska - a ani k tomuto nic nebudem dodavat
priatelia a rodina lebo bez nich by som asi neprezila,zdravie to je jasne,domov..hm..peniaze..tie treba skola suvisi s peniazmi laska je medzi poslednymi lebo..laska je kurva...moj nazor..a pokoj..najmenej dolezite
zdravie, rodina, priatelia, pokoj, domov, láska, peniaze, práca
láska, peniaze, domov, zdravie, pokoj, rodina, priatelia