...vcera som kecal s jednym clovekom cez ICQ a prisli sme na to, ze nase nazory na hierarchiu v rodine sa rozchadzaju a dost velmi...ja som za vedenie hlavou (teda chlapom) ona bola za vedenie krkom...aky je vas nazor na hierarchiu v rodine? ako by to mal
to je ťažké povedať. Je to individuálne. Niekomu vyhovuje keď za neho rozhoduje niekto iný a niekomu sa to protivý. Myslím si, že manželia v spoločnej domácnosti postupne prídu na to, ktorý variant im viac vyhovuje
velke plus davam za nazor Izidy....suhlasim....ja neznasam ked chlap povie,ze on je muz a ,,silnejs" takze on bude rozhodovat.Pritom zena ma omnoho viac a tazsiu pracu.Myslim ,ze rovnocennost je najlepsie riesenie na pozdvihnutie vyznamu rodiny v pravom zmysle slova.
tommyhot: je jasne ze fyzicky ste na tom lepsie. tak skus rano vstat, navarit, vypravit decka do skoly, dat prat, pozehlit .... vecer sa v posteli hrat na dracicu. ale nehovorim, ze to mame tazsie ani ze lahsie. kazdy ma nieco. nemam rada nazor ze zeny to maju tazke, ale ani ze muzi
ja si myslim, ze nieje nic zle na tom, ak je chlap oficialna hlava rodiny, ak sa respektuju jeho nazory a kona sa podla jeho rozhodnuti. a vy damy, by ste si mali uvedomit, ze hlavou hybe prave ten krk, a ze skutocny vplyv manzelky je casto ten nepozorovany... nechajte nam pocit vodcovstva, ved napokon aj v sachu je pomyselne najdolezitejsi kral a prtom najviac tahov dokaze kralovna
trosku rozpisem ten moj nazor...nemyslim si ze by to malo byt stylom ja som general a nikoho nepocuvat...ale jednoducho ked vo vlcej svorke existuje hierarchia a vlky ju nemaju problem dodrziavat, tak preco by sme ju mali problem dodrziavat v rodine??? a zase nehovorim ze kazdy chlap je dokonaly (viac je tych neschopnych) ale nie je dobre, ked chcu viest dvaja...
husky az na to ze od tych vlkov sa ludia dost lisia..proste nepacia sa mi tieto nazory ze haha ja som chlap task som hlava rodinyv praci budem sef (nedajboze aby mi nejaka zenska sefovala) a ani ma nenapadne umyt riad lebo to je ZENSKAA praca!!! to su nazory zo stredoveku a ak ti to daka baba bude tolerovat...no neviem to sa nahladas proste niektori chalani si nevedia uvedomit ze nie su nejak nadradeny alebo co..fakt neviem kto to tu napisal ale skuste raz cez vikend spravit to co pokladate za zenske prace proste kazdy den vytriet podlahu odprasit povysavat nakupit umyt WC kupelnu navarit obed veceru prat vyvesit ozehlit poukladat do skrine postele ustlat atd atd..a ak by bolii v domacnosti est edeti...haha chcem vidiet ktori by to este zvladol a vezmite si ze vacsina zien chodi este do roboty (okrem tohto ...a toi je dobre ze chodia sak kazdy by si mal na seba vediet zarobit a nieco robit ale toto delenie prac je riadna blbost) a co robi muz-hlava rodiny? vrati sa z roboty vyvali s a na gauc prede tv naje sa ide spat a ak sa nieco pokazi raz za mesia tak to s frflanim opravi (a aj tak to vacsina nevie) nevraim ze to tak je v kazdej rodine ale vo vacsine ano a ked vam to vyhovuje vasa vec..ako u mna nehrozi (to radsej sama hhaahaha
Izida: nemam ani ja rad ked niekto povie ze muzi alebo zeny to maju v zivote tazsie a opacne pohlavie lahsie, len ked sa zeny zacnu ohanat rovnocennostou voci nam muzom, tak potom nech vykonavaju nase povolanie. Nech neplacu ked im muz strely po hube atd atd. Ved chceli rovnocennost..
Takze mila Lala, zjavne si ma nepochopila, resp. si ma pochopila zle...
toto nie je o tom, ze ja som tu kral dzungle...a ani o riady tu nejde (vidno, ze ma nepoznas), a dokonca mi nevadi, ani ked mi v praci sefuje zena...
nejde o nadradenost...ide skor o to, co si myslis o tom, kto by mal mat v rodine posledne slovo...lebo to niekto musi byt a nemozu to byt dvaja, lebo potom neexistuje ziadny sulad...
a nie posledne slovo v zmysle "ja som povedal a tak to bude" ale posledne slovo ale aj s ohladom na ostatnych clenov rodiny...
vcera som sa tak pytal mojho otca, ze ci este existuje nejaka domaca praca, ktoru som este nerobil...a on sa pyta ze pral si? ja ze jasne, co si myslis kto mi perie moju bundu? a on sa pyta zase ze zehlil si? a ja ze jasne, zacal som ked som mal 8...takze to u nas bezi asi takto...aby si bola v obraze
no neviem, ja ked sa vratim domov zo skoly (vacsinou) tak si idem nieco uvarit/zohriat, prezlieciem sa a pozriem, co treba kde urobit (aj ked sa mi vzdy nechce) a televizor som nepozeral uz asi rok...je pravda, ze som za pocitacom dost casto ale uz sa snazim obmedzovat to iba na vecerne hodiny (8 a viac).
len tolko k tomu deleniu prac...to aby si mala predstavu o tom, ze nie vsade je niekto vyvaleny s novinami na gauci pred telkou...
tommyhot: rovnocennostou myslis to, ze niekomu strelis po papuli? si myslim, ze intligentny muz nebude strielat nikomu po populi. ale ak to tak riesis ty....fakt by som ti dopriala jeden porod. by si sa tam zlozil jak kopka hoviem
No chcu byt rovnocenne s chlapmi, tak preco sa k nim teda nespravat ako k chlapom? To je logicke..
A nie ja to tak neriesim, baby som byl len v skolke, ale to som bol maly a robilo to vela chalanov, od vtedy za tych 13 rokov ci kolko som hadam vyrastol..
tommyhot: nie. a ty uz si vykonaval nejaku "muzsku " pracu? alebo iba sedis ze PC? mas problem v tom, ze by ti zena bola rovna? nedajboze ti sefovala co?
Co si predstavujes pod pojmom "muzska praca"? Tak nejake tie pomocne prace na stavbe a tak.. A vobec s tym nemam problem ze mi zenska sefuje. Robil som (prax zo skoly) v jednej PC firme a tam mi bola sefka zena a vobec mi to nevadilo. Bola pekna a mila, tak preco nie..
tommyhot....podla mna si riadni K...t..co mas s tou pracou na stavbe?Tak ked si taky mudry chd robit do materskej skolky...a nefrfli...mas uplne primitivny nazor na to vsetko
Tommykkt: nemiesaj sa mi do diskusie, ja tu chcem mat iba aspon trochu inteligentnych ludi (bez urazky)...a fakt som nechcel, aby si mi to tu dodrbal ako vsetko...tak prosim ta NEPIS...
tommyhot....ja osm iba chcela spravne vystinut tvoju osobu....nieviem,mozno si aj celkom fakj clovek, ale mal by si sa zamysliet nad tym, co si pisal......strasne si ma urazil tym co si napisal...vies tu sa rozoberala celkova rovnost medzi zenou a muzom a nie ich fyzicka zdatnost.Dobre vies ze zena urcite nie je telesne zdatnejsia ako muz(cest vynimkam)....si sa na to pozeral asi z blbej stranky...
Alias161: no vidis keby to podas takto, tak je to hned o inom..
Nechcem urazat zeny, ale preco maju potom muzi v priemere vacsie platy? Preco su na poprednych poziciach viac muzi, nez zeny? Preco je viac vynalezcov muzov nez zien? atd...
Darmo je pre niekoho zena rovna z muzom, ked v skutocnom zivote to tak vobec nie je..
ja viem preco je to tak...mas to preto lebo uz davno v minulosti sa brali muzi ako nieco viac, lebo mal svaly....boli silnejsi a na zeny pozerali iba ako na stroje,ktore by mi rodili deti...tym padom su muzi dlhsie na tejto scene a mohol by si si vsimnut,ze postupom doby sa zeny biju dopredu...je stale viac a viac uspesnych zien.A koli takym chlapom ako si ty s takymi nazormi je to pre ne tazke...lebo ich podcenuju
a podalsie...vo vede je preto malo zien lebo v minulosti mala maloktora zena dovololene studovat a vzelavat sa....boli doma a museli pomahali svojim matkam s domacnostou...
moj zlaty, vies, preto sa vsetci pozeraj do minulosti, lebo vsetko zavisi od nej a vsetko sa od nej vyvija dalej....sorry za to co teraz poviem, ale teba by som nikdy nechcela osobne stretnut
Ti co sa pozeraju do minulosti toho v zivote dokazu velke hovno. Dolezita je pritomnost a buducnost. Ked sa ces pozerat na to co bolo prosim tvoja vec..
Neboj ja by som tiez nebol nadceny keby ta stretnem na zivo
skor ti ktorim je uplne cudzia minulost a nevedia cim ludia boli a co robili nemozu pokracovat dalej...samozrejme sa treba pozerat aj do buducna,ale ak nevies ako sa veci vyvijali nemozes napredovat.Vy muzi ste si zvykli,ze ste povazovani za nieco lepsie a chcete aby to tak ostalo...je vam trapne ked zena dokaze viac ako muz a nechcete to prijat...ja nikdy v mojej buducej rodine nedovolim aby sa moj muz nadomnou vyvysoval
Na co sa mam pozerat do minulosti ze sme kedysi boli "opice" a behali sme s cicinami a ceckami ovysnutymi az po zem hore dole jak jebnuti? Pozri mne neprekaza ze zena dokaze viac nez ja.. Ako som povedal mal som sefku a vobec mi to nevadilo...
prosim ta sa spamataj...kto tu hovori o opiciach?....no neviem ,mal by si sa rozhodnut aky mas nazor na obe pohlavia...raz tvrdis,ze mame ist na stavbu a ze sa lutujeme a potom zrazu ti nic nevadi....zeny su ludia ako muzi...rozdieli medzi nimi urcite su,ale zeny urcite nie su nieco menej ako muzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
tommyhot: je jasne ze fyzicky ste na tom lepsie. tak skus rano vstat, navarit, vypravit decka do skoly, dat prat, pozehlit .... vecer sa v posteli hrat na dracicu. ale nehovorim, ze to mame tazsie ani ze lahsie. kazdy ma nieco. nemam rada nazor ze zeny to maju tazke, ale ani ze muzi
toto nie je o tom, ze ja som tu kral dzungle...a ani o riady tu nejde (vidno, ze ma nepoznas), a dokonca mi nevadi, ani ked mi v praci sefuje zena...
nejde o nadradenost...ide skor o to, co si myslis o tom, kto by mal mat v rodine posledne slovo...lebo to niekto musi byt a nemozu to byt dvaja, lebo potom neexistuje ziadny sulad...
a nie posledne slovo v zmysle "ja som povedal a tak to bude" ale posledne slovo ale aj s ohladom na ostatnych clenov rodiny...
vcera som sa tak pytal mojho otca, ze ci este existuje nejaka domaca praca, ktoru som este nerobil...a on sa pyta ze pral si? ja ze jasne, co si myslis kto mi perie moju bundu? a on sa pyta zase ze zehlil si? a ja ze jasne, zacal som ked som mal 8...takze to u nas bezi asi takto...aby si bola v obraze
no neviem, ja ked sa vratim domov zo skoly (vacsinou) tak si idem nieco uvarit/zohriat, prezlieciem sa a pozriem, co treba kde urobit (aj ked sa mi vzdy nechce) a televizor som nepozeral uz asi rok...je pravda, ze som za pocitacom dost casto ale uz sa snazim obmedzovat to iba na vecerne hodiny (8 a viac).
len tolko k tomu deleniu prac...to aby si mala predstavu o tom, ze nie vsade je niekto vyvaleny s novinami na gauci pred telkou...
A nie ja to tak neriesim, baby som byl len v skolke, ale to som bol maly a robilo to vela chalanov, od vtedy za tych 13 rokov ci kolko som hadam vyrastol..
A uz si rodila ked to tak dobre poznas?
Neviem co je inteligentne na ludoch, ktory ked nevedia co maju napisat, napisu podla mna si riadny k...t
Btw. toto je forum a budem si sem pisat co chcem a kedy chcem a mozes sa aj na hlavu postavit..
prepacte za tento odveci vstup...
Nechcem urazat zeny, ale preco maju potom muzi v priemere vacsie platy? Preco su na poprednych poziciach viac muzi, nez zeny? Preco je viac vynalezcov muzov nez zien? atd...
Darmo je pre niekoho zena rovna z muzom, ked v skutocnom zivote to tak vobec nie je..
Ale s tou vedou som nedal asi najlepsi priklad..
Btw ja zeny nepodcenujem.. len vidim ako to v skutocnosti je..
Neboj ja by som tiez nebol nadceny keby ta stretnem na zivo
Ale stale plati prispevok 5. hlavne ta cast s tym lutovanim..