ako by vyzeral? Myslim si, ze by vyzeral tak ako teraz, lebo aj keby sme zili v komunizme, hranice by sa otvorili aspon pre taketo veci, keby na cle Slovensko (ci Ceskoslovensko) dobre zarabalo... ale niektore stranky by neexistovali... na priklad na wikipedii by nic neukazovalo, keby tam dal niekto vyhladat "demokracia"... alebo tak
3. Internet by bol v OV KSS a v Dome pionierov kde by mi text cenzurovali
4. Mali by sme fajnú doménu .cs, čo by bola výhoda
5. @jaro1991 Jaj, preto sa tunajší režim v rokoch 1948-1960 oficiálne volal že "ľudová demokracia" a "socializmus" až v rokoch 1960-1989 Keď už, tak by som sa moc nedivil, keby na wikipedii bol článok o demokracii cenzurovaný aj teraz
@tomas To sa pýtaš na zlom portáli. Uvedom si, že vekový priemer aktívnych ľudí na birdz.sk je tak nízko, že mohli štrngať akurát tak cumlíkmi. My mladí to nevieme ani len predpovedať, lebo nevieme, aké to vtedy bolo. Nevieme, aký bol útlak..
Myslím si však osobne že síce sme 17.11. čosi získali, ale postupne to opäť strácame. Istou formou teda aspoň.
Internet by vyzeral rovnako, len na svk by bola polka vecí cenzurovaných a internetové pripojenie by mali len "hackeri" alebo bohatí ľudia. Nebol by taký rozšírený.
mne také tie "zahlodenia" vtipné neprídu, hlavne čo sa týka komunizmu a Číny a nie je tak ťažké si vyzistiť fakty predtým, ako niečo trepneš do prázdna.
@v3nty nemám potrebu osvietiť celý Birdz, práve teraz sa rozprávam s tebou. ale akosi ma to nebaví, pokiaľ vie druhá strana byť buď len agresívna alebo posmešná trápnym a od vtipu vzdialeným spôsobom.
To by bolo dobré . Keby to nebol všekto klam ! Že sloboda. určite že nie ! Neska som bola na pochode . A nikto nevidí to celé klamstvo , svinstvo a všetko naokolo . Keby nebola demokracia bolo by všetko spravodlivé a presne také aké to má byť . A internet ? Normálny uvedomelý človek vie že internet k životu nepotrebuje ! Raz za čas sa nič nestane ja osobne ho vobec nepotrebujem . Len si rada pozerám takéto podobné vecičky . A ten čo tu trávi celý deň a trase sa keď tu chvílu neni je totálne závislý človek na ničom !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
keby mala strina vajca, boli by stríko.............filip
Internet by bol, ale v e-shope by si si nekupoval Granko za 2,- EURa, ale BBpuding za 0,30 Kčs :p
2. Bolo by to asi ako v Číne, ak nie, viď bod 3
3. Internet by bol v OV KSS a v Dome pionierov kde by mi text cenzurovali
4. Mali by sme fajnú doménu .cs, čo by bola výhoda
5. @jaro1991 Jaj, preto sa tunajší režim v rokoch 1948-1960 oficiálne volal že "ľudová demokracia" a "socializmus" až v rokoch 1960-1989 Keď už, tak by som sa moc nedivil, keby na wikipedii bol článok o demokracii cenzurovaný aj teraz
@3 @jaro1991 / @tomas - "v socializme"
Ked sme boli v Minsku na preteky tak oni maju internet komplet blokovany take ze youtube nehrozi
Myslím si však osobne že síce sme 17.11. čosi získali, ale postupne to opäť strácame. Istou formou teda aspoň.
Internet by vyzeral rovnako, len na svk by bola polka vecí cenzurovaných a internetové pripojenie by mali len "hackeri" alebo bohatí ľudia. Nebol by taký rozšírený.
Btw., ja by som si vedel celkom predstaviť svet bez internetu =D Aspoň by som nesedel furt doma
To vyznacuje moj neuvedomelý názor k tejto diskusii a len som akože "zahlodil"
Sprav dva kroky dozadu... viečo tu to maš celé ....
for you >
mne také tie "zahlodenia" vtipné neprídu, hlavne čo sa týka komunizmu a Číny a nie je tak ťažké si vyzistiť fakty predtým, ako niečo trepneš do prázdna.
vyzistit fakty keby si kazdý vyzistovaval fakty .....
jáj bože zase nejaka dobrá duša ide osvietit celý birdz
Prajem pekný život v ilúzii. aloha :