s rodinou, dáme pod stromček darčeky, najeme sa a ideme ich rozbaľovať
a potešilo by ma... čo ja viem, kokosový orech asi najviac milujem kokos ale tak nemusí byť. ja sa poteším všetkému ja radšej dávam darčeky ako dostávam
Ktorá z podôb je spisovná – potencionálny alebo potenciálny? Podľa Krátkeho slovníka slovenského jazyka a Pravidiel slovenského pravopisu je náležitá len podoba potenciálny.
@etelnair aký?? Pekné,že ste tu všetci takí skromní Ale ono občas stačí vážne čerstvo napadaný sneh vonku,rodinka,svietiaci stromček,aj keď nič pod ním a nejaké koledy Jéééj...
vzdy sa pohadame a je to napicu, vsetci si mimoriadne lezieme na nervy, ale schovavame to niekde pod vankusom po praprababke a snazime sa posobit cely ten cas strasne milo az sa pohadame ked ideme k stromu alebo este na veceri.. a dostanem vzdy peniaze, to mi robi asi najvacsiu radost
od rána pod dekou v obyvačke pri stromčeku kukať rozprávky-staré dobré klasické aj ked už isli x-krát..vždy mi to urobi čaro vianoc..potom si dam horuci kupel..pekne sa oblečieme..navečeriame..rozbalime vsetko co sa da a ideme rozbalovat k babke a zjest vsetky koláče..ale mne stacia tie rozprávky,sneh,koledy,stromček,sviečky na stole...juuuj
vianoce u nas doma mam velmi rada, tak ako to ma byt, super atmosfera, pohoda, ziadny stres, nikto sa nikam neponahla. a co sa tyka darcekov, chcem len jedno, nie celkom materialne a dostanem to tak o 3-4 dni neskor. okrem toho nic, tento rok na mne usetria
Tradicne Vianoce to budu, iba obohatene o stres z VS a maturity, takze s rodinnou pohodou to echcem zakriknut . Ja, mama a pes a Popoluska a kapor od otca, ktorym sa mozno zase niekto pridusi [ slight_smile: a koledy, gitara a husle.. no kto vie, co a ako. Darceky? Uf, nestras - este nemam ani jede pre nikoho
Vzhľadom k tomu, že tento rok od nás odišiel papo, tak Vianoce strávime ja, mama, brat a tatko u babky s dedom.
Inak naše Vianoce bývali veľmi pekné, mama chystala večeru, tatko sa dušoval, že drží pôst a popritom kradol jedlo, brat dýchal a mne sa potili ruky ako vždy, keď som vzrušená Darčeky bývajú fajn, hlavne od tatka, lebo on je trochu praštený a hnevá ma, že sa v našej rodine (hlavne u starých rodičov) zaviedla tradícia dávania peňazí namiesto darčekov. A to dokonca aj u môjho bratranca so sesternicou, ktorí majú 4 a 11 rokov. Smutné. Ale inak sa nesťažujem.
Vianoce bývajú každý rok iné - podľa toho, čo sa práve u nás deje, kde ich trávim, ako sa rozhodnem(e).
Tento rok to budú úplne najsamsuper perfektné Vianoce v Londýne s rodičmi, na ktoré sa už teraz veľmi veľmi veľmi teším Budeme si určite robiť nejaké slovenské typické vianočné jedlo, budeme vyprážať a mamina bude po dlhej dobe biostravy jesť nezdravé jedlá, dostanem nejaký malý darček (pretože veeeelikánsky už som dostala, dostala som notebook!! V predstihu, lebo už to bolo potrebné ako soľ), bude behať po obchodoch a vianočných výpredajoch, obdivovať londýnsku výzdobu na uliciach, budeme sa fotiť a smiať a vôbec... bude nám super
@etelnair ,síce mi to veľa nehovorí,ale pekné @sarah_whiteflower také Vianoce chcem aj ja !! Super vám teda bude
@gothicpoethic aj u nás je to tak,peniaze namiesto darčekov,ono to trochu kazí to čaro,ale zároveň aj poteší...Lepšie ako keby to bolo niečo,čo sa nedá využiť @flussica držím palce na maturách A ja to vždy pekne vyriešim-darčeky nekupujem...@niklinka ,presne to som mala na mysli ! Paráda
A ja si neviem predstaviť hádky na Vianoce...:// A vobec si teda neviem predstaviť brať Vianoce ako obyčajný deň a vyjadriť sa,že "na piču"... Však čo si užiť,keď nie čarovné Vianoce !
@evela Dakujem evela vela - kazde palce teraz potrebne! A ja to hentak riesit nechcem - mam rada prekvapenie na tvarach tzch ludi, ktorzm darujem cosi, o com netusim, ci sa im to bude pacit, ale to, ako sa tvaria prehnane nadsene je great!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a darceky nejak uz idu mimo mna vacsinou
Minule sme boli u babky...
A inak darceky vzdy ine
a potešilo by ma... čo ja viem, kokosový orech asi najviac milujem kokos ale tak nemusí byť. ja sa poteším všetkému ja radšej dávam darčeky ako dostávam
pici
podľa mňa by to mal byť potencionálny
dostanem 20eur. keď som bola malá tak som dostala nejakú hračku, teraz nejaké oblečenie alebo knihu.
ale nesťažujem sa
Inak naše Vianoce bývali veľmi pekné, mama chystala večeru, tatko sa dušoval, že drží pôst a popritom kradol jedlo, brat dýchal a mne sa potili ruky ako vždy, keď som vzrušená Darčeky bývajú fajn, hlavne od tatka, lebo on je trochu praštený a hnevá ma, že sa v našej rodine (hlavne u starých rodičov) zaviedla tradícia dávania peňazí namiesto darčekov. A to dokonca aj u môjho bratranca so sesternicou, ktorí majú 4 a 11 rokov. Smutné. Ale inak sa nesťažujem.
Tento rok to budú úplne najsamsuper perfektné Vianoce v Londýne s rodičmi, na ktoré sa už teraz veľmi veľmi veľmi teším Budeme si určite robiť nejaké slovenské typické vianočné jedlo, budeme vyprážať a mamina bude po dlhej dobe biostravy jesť nezdravé jedlá, dostanem nejaký malý darček (pretože veeeelikánsky už som dostala, dostala som notebook!! V predstihu, lebo už to bolo potrebné ako soľ), bude behať po obchodoch a vianočných výpredajoch, obdivovať londýnsku výzdobu na uliciach, budeme sa fotiť a smiať a vôbec... bude nám super
@gothicpoethic aj u nás je to tak,peniaze namiesto darčekov,ono to trochu kazí to čaro,ale zároveň aj poteší...Lepšie ako keby to bolo niečo,čo sa nedá využiť @flussica držím palce na maturách A ja to vždy pekne vyriešim-darčeky nekupujem... @niklinka ,presne to som mala na mysli ! Paráda
A ja si neviem predstaviť hádky na Vianoce...:// A vobec si teda neviem predstaviť brať Vianoce ako obyčajný deň a vyjadriť sa,že "na piču"... Však čo si užiť,keď nie čarovné Vianoce !