Neviem co je so mnou, od rozchodu s byvalim preslo pol roka a aj ked spolu absolutne nekomunikujeme, nestretavame sa ani nic, casto na neho myslievam, a asi aj koli tomu sa nedokazem sa znova zalubit, napadnikov od seba odhanam, neviem alebo nechcem sa za
ja som zastanca toho nazoru, ze ked pride niekto dalsi (vhodny pre teba), tak to zistis a vsetko super co bolo na to starom bude nic oproti tomu co vidis na tom novom. a to ani aj mozes odhanat vsetkych. leboto pride samo proste. dajaky clovek a bum - nebudes hi odhanat lebo sa to proste nebude dat. resp pri nom to uz nebudes chciet.
no a inak ja nwm, najdi si nejake zle vlastnosti toho byvaleho, zvelic si ich, zacni ho neznasat.
presne taký problém som mala aj ja.. po poroku bez komunikácie- aj keď sa mi sem-tam pripomenul smskou ktorú som hrdo odignorovala, som sa na jeho meniny opila a napísala mu. stretli sme sa a pokračujjeme v našom bludnom kruhu už skoro 2 roky
mna nechal on... no chcel by zakazdu cenu kamarat, no mne to neslo a takmer hned po rozchode sa dal dokopy s inou... a na gro vsetkeho to bol este aj vztah nadialku, cize nemozne vo vsetkych ohladoch po rozchode sa akooklvek zblizit, len ocudzit sa nam podarilo, znenavidiet toho druheho... cize som to stopla, to "kamaratstvo" co tak veelmi chcel ale nechoval sa tak, ho povymazovala odvsadial, aj tel cislo aj vsetko.. len z hlavy ho neviem vyazat.. aj nenavidiet sa ho snazim, mam dovody.. tak uz len hadam si ma najde skor ci neskor ten pravy, ktoreho neodozeniem a zabudnem pri nom
chce to cas .. ja osobne som prechadzala pri svojom prvom rozchode presne tymto a trvalo mi velmi dlho, kym sa to zahojilo .. dokonca este pri dalsom partnerovi som trpela spomienkami, porovnavanim .. casom som naozaj prijala fakty , pochopila , ze to tak malo cele byt, kazdym dalsim vztahom sa oslobodzovala ... uzila si aj fazu som single, ked som sa mohla viac poznat ja sama .. a nakoniec prisiel chlap, ktory bol v mojom zivote roky, len ja som ho v roznych fazach svojej magoriacej hormonalnej citovej vojny nevnimala .. on si trpezlivo pockal, kym som sa spamatala .. velmi mi na tej ceste pomohol .. a voila .. po vyse 6 rokoch po mojom tazkom rozchode .. je pre mna ten chlap len krasnou spomienkou, na ake sa pozerame s povzdychom a usmevom .. letmy kontakt ma len presviedca, ze ten chlap si vybral svoju cestu a nedari sa mu najhorsie, dokonca som na neho svojim sposobom pysna ... a ja mam po boku muza, ktory so mnou prezil tolko zleho .. a sme na zaciatku zivota , cochvila mame svadbu a velmi ho lubim takze som plne pochopila, ze cas skutocne hoji rany .. skus pisat, kreslit, chodievat na vzduch , pocuvaj hudbu .. a presviedcaj sa, ze to pominie, ze to stalo za to, ale pride nieco krajsie ... spociatku to pojde nasilu a tazko .. potom .. zrazu zistis, ze si dostala chut na dalsi zaciatok.. hlavu hore, strata snov a lasky boli .. ale vzdy mame sancu na dalsie a niekedy je obmedzenie kontaktu lepsie .. pre teba, aj ked ja osobne som sa masochisticky pokusala o udrzanie kontaktu .. skratka obaja musite vychladnut .. a rokmi si mozete aspon napisat , ako sa vam dari, bez toho ... aby ta to bolelo
nikdy som sa nestretla s nejakym "navode na zabudanie",.. vravi sa, ze na toto je najlepsim liekom novy vztah.. z vlastnej skusenosti to mozem potvrdit.. len musis natrafit na lepsieho no nemusis sa do nicoho hrnut, ked to tak zatial necitis. musi to prist samo. netusim, preco sa to medzi vami skoncilo, ale ak sklamal on, tak si uvedom ze ti nestoji za trapenie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
skusil som sa zalubit do seba ale stale mam v mysli svoju eks
predpokladam, ze on s tebou?
ja som zastanca toho nazoru, ze ked pride niekto dalsi (vhodny pre teba), tak to zistis a vsetko super co bolo na to starom bude nic oproti tomu co vidis na tom novom. a to ani aj mozes odhanat vsetkych. leboto pride samo proste. dajaky clovek a bum - nebudes hi odhanat lebo sa to proste nebude dat. resp pri nom to uz nebudes chciet.
no a inak ja nwm, najdi si nejake zle vlastnosti toho byvaleho, zvelic si ich, zacni ho neznasat.