cez sviatky ma babka nuti, aj ked je omsa za nasu rodinu ale spoved tak ma niekedy prehovori, cize tak 5-6x do roka som v kostole, a nejak mi to nechyba...na to aby som verila v Boha nemusim chodit do kostola
ale ptom som si povedala nikdy viac už...veľa som vymeškala tak som sa ledva vedela prežehnať, aj to práve vtedy ked sa neprežehnávalo bože to bol trapas
nechodim vobec.. nemienim podporovat cirkevnu mafiu, ktora len vytahuje od ludi peniaze... na to aby som veril nepotrebujem ziadneho chuja, co mi bude kazat o moralke..
chcela som ist na vianoce aby som si mohla zapalit ale to sa nepodarilo a ptm som tam bola par krat s niekym koho tam mozem rozosmiat aby sa pohorsovali bbky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale ptom som si povedala nikdy viac už...veľa som vymeškala tak som sa ledva vedela prežehnať, aj to práve vtedy ked sa neprežehnávalo bože to bol trapas