každý deň sa snažím byť mimo bytu, lebo by som sa zbláznila. stačí sa mi prechádzať po meste, ísť sa pozrieť do lesa, na priehradu, sadnúť na kávu alebo niekoho navštíviť...
tak pred rokom stale tuto na okoli teraz uz menej..a tak cez tyzden som aj tak unaveny cize poobede tak 2 hodiny spim, z toho stredu mam brigadu a vacsinou cez vikend a piatok idem dakam
stale chodim von .... flakam sa odrana do vecera ... som taky ten poulicny typ co je rad vonku cely den .... dnes sa naobedujem a pojdem von vratim sa az neviem kedy .. mozno az zajtra ale chelo by to aj porobit si povinnosti hmm tak neviem ale na 90% idem
Každý deň musím ísť, doma by ma porazilo asi.. Fakt. Ale cez týždeň keď je škola idem vždy len tak na dve hodinky, na brko aleboo na kofolu alebo tak... Až v piatok a cez víkend chodím "poriadne"
chodím vonku každý deň...ráno do školy a poobede zo školy... ale málo s kamarátmi/kami lebo tých skutočných nie je veľa, a každý z nás má svoje povinnosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
lebo sa mi chce
aa každý deň s niekým
keď idem, tak iba do lesa alebo niekde mimo mesta
NO vecsinou je to tak aspon 4 krat do tyzdna
Podľa toho ako sa nám chce, ako máme čas...
a s kym? ako kedy.
preco? lebo sa mi chce.
kedy? akokedy. vcera sme sli tak neskoro, ze nas normalne vysmarili z baru. dnes idem asi okolo polnoci
s kamaratmi
vzdy inak
aby som nemusela byt doma
Niekedy keď chcem byť sama, tak.. vezmem si psíka a idem
nemám na to čas..jedine že zašportovať alebo tak..
aa cez víkendy chodím ako kedy..a ako s kým, keď ma niekto zavolá a ak nie,tak idem s kamoškou
ale nedokážem byť celý deň doma!!! ubíja ma to
ale v poslednej dobe skoro každý deň
prečo? pretože ľudia (poprípade aj nový) a zábava