Zvykla som každé tri týždne meniť farbu (modrú, zelenú, fialovú, ružovú, žltú), zostala som pri oranžovej a teraz som už, neviem prečo, asi dva mesiace ryšavá ..ale láka ma to dať si znovu zelenú!
chcem si rok nechať rásť vlasy, lebo takto pred rokom a štvrť som si z veľmi dlhých dala krátke po ramená, .. ale pochybujem, že vydržím, lebo moc vymýšľam
podľa nálady mením, i keď jediné, čo som si teraz dovolila spraviť, bolo dať na ne čiernu, kedysi som dokázala chytiť nožnice, peroxid, farbu a rebelovať, ale snáď som s tým už prestala
(momentálne strašne zle ostrihaný, ale hanbím sa ísť ku svojej kaderníčke, že som ju podviedla s hentým chujom s nožničkami a teraz nech mi to zachráni
Vlasy si nefarbím vôbec a čo sa týka strihu, tak jedine do postupňa. Pár mesiacov dozadu som nosila ešte ofinu na stranu (na pravú) ale už našťastie odrástla a teraz nosím vlasy tak ako na fotke a nechávam si vlasy narásť, chcem ich mať dlhé (pod prsia stačí...) :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
strih mám už asi 5 rokov ten istý
13-17 pod plecia až do pol chrbta s ofinou
december 2011 pod bradu
marec 2012 taký všelijaký krivý sidecut
(momentálne strašne zle ostrihaný, ale hanbím sa ísť ku svojej kaderníčke, že som ju podviedla s hentým chujom s nožničkami a teraz nech mi to zachráni
Potom to dorástlo mala som melír a prišiel šialený nápad ostrihať sa na krátko ( the worst idea in my life BTW )
Chvalabohu dorástlo,bola som viac menej blond (nafarbená), a momentálne mám hnedý šampón ktorý najrpv vyzeral tak ako mám na fotke :/