Už som strašne dlho neplakala... Kedysi ma dokázalo rozrevať hocičo, nejaký film, kniha... Teraz už sa pozerám na všetko skepticky. Plačem vlastne len vtedy, keď mi niekto zomrie, alebo keď sa príliš ľutujem
hmmm plačem keď ma to chytí a to sa stáva veľmi často to znamená skoro každý deň niekedy od smiechu inokedu od smútku ale plačem nemám problém rozplakať sa nasilu heh ale tak slzy liečia no.... heh
ja v kuse placem lebo ked kukam tv a lezim mne slzia oci a ptm si mama mysli ze placem pri telenovele alebo ked si nezeberem slnecne brile tak vtedy..ale inak neplacem neviem kedy som naposledy plakala kvoli niekomu
stále nie, ale často... a najčastejšie večer, no sama v izbe, taká therapy fajna, vyplakať sa večer a na druhý deň úsmev na tvári, no vnútri kričím, ale čo už...
Plačem nerád a veľmi málo, až nikdy... No plačem pomerne často, ale to keď krájam cibuľu, takže sa to neráta Tak ale normálne plačem, keď ma niečo veľmi dojme, alebo keď som veľmi smutný. Ale aj to viem udržať v sebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
.. od smútku
.. od bolesti
.. od smiechu
.. od radosti
neznášam ale ked sa to nedá zastaviť ! bléé
ale zas ked ma niečo trápi stačí sa vyplakať a je mi fajn