Ako casto sa vam stava ze ked sa niekedy vecer alebo v noci idete spat a poviete si tak a terazmozem spokojne zomriet som spokojny s tym co som spravil a moj zivot ma zmysel. SOm pripraveny a zanecham tu nieco po sebe ? ... nejde tu o tu smrt ale o to ci
Tak toto som si pred spaním nikdy ešte nepovedala. ..... Nie som spokojná so svojím životom. No nemám v pláne niekedy najbližšie roky umrieť. ......Ale teším sa na každý ďalší deň
@mrxxx nemyslim si ..zomriet mozes hocikedy ty nevies kedy sa to stane a myslela som to tak ze keby si nahodou pred smrtou mala cas rozmyslat tak ci zomries sspokojne ze si si v zivote splnila svoju ulohu
ale prosím, neskutočne prosíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím že do konca týždňa budem
ak by som sa tešila na ďalší deň, tak by som asi spokojne nevedela umrieť. a keby mal môj život teoreticky zmysel, tiež by som nechcela umrieť, takže dosť blbé to s tou smrťou podľa mňa.
A myslím, že človek je na smrť pripravený, keď má min. 60 rokov a nevie sa trafiť lyžičkou do úst. (dovtedy si síce možno milionkrát želá, aby zomrel, ale to si skôr želá len ako nejakú východiskovú variantu, lebo nevie, čo so životom)
No a občas sa teším na ďalší deň a občas som spokojná so životom, asi tak ako každý.
asi v deň keď som dokončil všetku základnú funkcionalitu v tretej verzii svojho komunitného portálu počas cesty vlakom do bystrice, kam som sa v daný deň sťahoval
Nikdy sa nezamýšľam, že ž môžem zomrieť. Ale s tým, že mám pocit naplnenia, spokojnosti so svojím životom, tak to sa stáva. Ako často neviem, ale skôr cez voľno, keď sa venujem iným veciam ako škole - čiže niečomu prospešnému pred druhých
nie, nikdy som si toto nepomyslel. na smrť pomýšľam inak, berem ju inak (nie takto) ale na ďalší deň sa neteším.. s tým, že mám stávať a s tým, že odvtedy, čo otvorím oči začnem rozmýšľať na plnej čiare.. nie, ďakujem, (ne)prosím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
samozrejme bez tej smrti, lebo veď keď mi je takto ppči, tak si to chcem užiť asi najviac, nie?
ale niekedy keď sa občas zamyslím čo by som chcel ešte spraviť kebyže do zajtra zomriem, tak zvyknem ľudom hovoriť ako ich mám rád a tak
ale prosím, neskutočne prosíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím že do konca týždňa budem
A myslím, že človek je na smrť pripravený, keď má min. 60 rokov a nevie sa trafiť lyžičkou do úst. (dovtedy si síce možno milionkrát želá, aby zomrel, ale to si skôr želá len ako nejakú východiskovú variantu, lebo nevie, čo so životom)
No a občas sa teším na ďalší deň a občas som spokojná so životom, asi tak ako každý.
podla mna by clovek pod 60 rokov nemal absolutne mysliet alebo riesit svoju smrt..
zaspavam s tym, ze si hovori, ze dufam, ze budem zit este dlho dlho dlho
a 3x pouzite ze za sebou (ach)
asi v deň keď som dokončil všetku základnú funkcionalitu v tretej verzii svojho komunitného portálu počas cesty vlakom do bystrice, kam som sa v daný deň sťahoval
I never wanna die
I never wanna die
I never wanna die
I'm on my knees
I Never wanna die
I'm Dancing on my grave
I'm Running through the fire
Forever, whenever
I Never wanna die
I Never wanna leave
I Never say goodbye
ja som si vždy myslela, že tam sa spieva
I never wanna die
I never wanna live
nie, nikdy som si toto nepomyslel. na smrť pomýšľam inak, berem ju inak (nie takto) ale na ďalší deň sa neteším.. s tým, že mám stávať a s tým, že odvtedy, čo otvorím oči začnem rozmýšľať na plnej čiare.. nie, ďakujem, (ne)prosím