tým viackrát do týždňa je v mojom prípade myslené to, že v piatok sa stretneme a sme spolu až do pondelka rána, lebo študujem, zo začiatku sme sa vídali len v soboty, potom soboty a nedele, potom piatky až nedele, a teraz keď som na výške tak už aj štvrtky až nedele keď to vyjde s rozvrhom a jeho prácou.
by som dala ze viackrat do tyzdna ale to by bolo take ze v pondelok chvilku, v stredu chvilku a tak..
my sme spolu vacsinou 4 dni z tyzdna ale tak ze stale od rana do vecera a potom zase 3 dni nejsme vobec
a je to strasne ubijajuceee lebo
@11 omfggg ja ze som sama doma, si tu na plne hrdlo spievam miska davida uplne to prezivam a v tom pocujem jak ide niekto z vedlajsej izby na zachod aaaa xDDD
Žijem s ním :3 Ale kedysi to bolo ťažšie. Boli sme od seba skoro 100km, takže 2 hodky cesty, obaja bez auta a lúčenia boli niekedy veľmi ťažké aj keď sme sa videli tak 4x do týždňa ale aj tak, vždy len na pár hodín A spať u nás mohol málokedy (2x do mesiaca) a ja u neho až posledný mesiac, keď býval u otca a nie u mamy.
Tak bývame spolu takže logicky každý deň.
Ale aj predtým sme spolu boli celkom často, minimálne každý víkend (to 3-mesačné cestovanie za mnou každý víkend mu teda nezávidím).
Podľa toho ako sa dá, máme pevne stanovený jeden deň a zvyšok je taký, že ak sa podarí sme radi. Ale to iba teraz počas školy je tak, inkodedy častejšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nie
my sme spolu vacsinou 4 dni z tyzdna ale tak ze stale od rana do vecera a potom zase 3 dni nejsme vobec
a je to strasne ubijajuceee lebo
ale snažíme sa aspoň 2x týždenne, keď už to inak nejde
Ale aj predtým sme spolu boli celkom často, minimálne každý víkend (to 3-mesačné cestovanie za mnou každý víkend mu teda nezávidím).
ale ak dneska nedám skúšku, tak budeme bez seba 3 týždne. ježííšmáária