snažím sa čo najmenej, ale samozrejme nechodím s mastnou hlavou ..takže 2, niekedy 3 krát za týždeň..som veľmi rada, že si nemusím každý deň.. nikomu to nezavidim
Ako kedy, skôr podľa príležitosti. Ked mám ďaľší deň nejakú akciu, ples, oslava, proste niečo výnimočné tak nedbám a kľudne si umyjem vlasy aj ked som si umývala predchádzajúci deň .. Je to individuálne, podľa potreby, v priemere však tých 3x-4x za week.
používam špeciálny vzorec, ktorý zahŕňa aktuálnu teplotu, aktuálny mesiac, počet hodín strávených v exteriéri, počet venčení, počet hodín s čiapkou na hlave, zostávajúci objem šampóny v milimetroch, dĺžku vlasov v milimetroch, aktuálnu dostupnosť kúpeľne, funkčnosť teplej a studenej vody, odadovaný zostatok energie v svaloch, zostávajúci čas do nasledujúcej spoločenskej akcie, uplynulý čas od poslednej spoločenskej akcie, fakt možnosti návštevy v daný deň, objem oleju vo vlasoch v mililitroch...a to je asi všetko
@atropabelladona važne sa ti to chce? sak umyvanie, samponovanovanie, susenie vlasov, kefovanie tak dlho trva, kebyze to robim kazdy den ja som si minule stopovala, 10minut mi trva dokedy si ofenujem vlasy!
ja si umyvam tak 2x alebo 3x, ako kedy, napr dnes je piatok a ja som si umyvala pondelok vecer hlavu, ked idem ale zase plavat, tak potom si umyam vlasy aj dva dni po sebe, ak to tak vyde...
@moonbeam no asi tak mas pravdu takyto vzorec na to obcas pouzivam aj ja ja by som vpohode doma vydrzala aj s mastnou hlavou tyzden ( samozrejme srpchujem sa ) ale ked viem, ze niekam idem tak si tie valsy umyejM
@alysia ked si rano neumyjem vlasy, tak sa citim strasne spinavo, nehygienicky.. nie je lepsi pocit ako cerstvo umyte vlasy, tak mi to aj za tu namahu stoji
@atropabelladona snazim sa to prirovnat k sebe v niecom... to ma napada jedine, ze vzdy ked pridem zvonka dovnutra, domov ci na intrak, ci k frajerovi, tak si umyjem ruky, lebo inak by som sa citila spinava uz asi chapem to s tymi vlasmi
Bohužiaľ každý deň aj keď viem že to nieje zdravé, ale mám tak povediac "Bieberovský" štýl vlasov ktoré si musím každé ráno umyť, vyfénovať a vyžehliť predtým než pôjdem do spoločnosti, keď nieje škola a som doma tak samozrejme kašlem na to.
Plánujem sa po maturite ostrihať na krátko ale dovtedy ešte budem využívať tie vlasy na opisovanie z telefónu pri testoch pretože keď mám dole hlavu mi nikto nevidí do očí kam sa pozerám
niekedy Birdz nenávidím ako vie strašne demotivovať ale v prípade takýchto diskusii som Birdzu vďační za zistenie, že nie som sám, čo si neumýva tak "často" vlasy lebo keď poviem v škole že si umývam 2x do týždňa tak som strašne nepochopený spolužiačkami ktoré si každý deň umývajú hlavu aj 2x
Niekedy som si umývala každý deň. Dllllllho to tak bolo.
Potom som si vlasy rafinovane chemicky dojebala, interval sa znížil na každý druhý deň. Pak som si ich nechala predĺžiť a interval sa znížil na 2 -3 krát do týždňa Som spokojná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
no co, aj tak sa mi nemastia
@moonbeam no asi tak mas pravdu takyto vzorec na to obcas pouzivam aj ja ja by som vpohode doma vydrzala aj s mastnou hlavou tyzden ( samozrejme srpchujem sa ) ale ked viem, ze niekam idem tak si tie valsy umyejM
Plánujem sa po maturite ostrihať na krátko ale dovtedy ešte budem využívať tie vlasy na opisovanie z telefónu pri testoch pretože keď mám dole hlavu mi nikto nevidí do očí kam sa pozerám
Potom som si vlasy rafinovane chemicky dojebala, interval sa znížil na každý druhý deň. Pak som si ich nechala predĺžiť a interval sa znížil na 2 -3 krát do týždňa Som spokojná