@adka25 ja by som povedal ze aj ano, aj ked je to scasti urcita filozofia... ale dane cviky vedia poriadne precvicit telo a maju benefity co sa tyka zdravia.. tak ja by to dal aj ako sport..
@adka25 zmyslom jogy je pre kazdeho nieco ine, pre kazdeho to, co za tym vidi. Ale v kontexte tejto ankety sa kazda cielena aktivita da imho chapat ako sport, so...
@staphylococcus no kazdy berie tu jogu inak, zadpadny svet vcelku zmenil jej zmysel aj asany...ale so sportom sutazis, s jogou nie takze je to diskutabilne, ale sak to je jedno
@adka25 sportom nemusis len sutazit. Keby si ako sportovcov brala len tych co aktivne sutazia...napr. zdvihacov ciniek ake percento sutazi? 0,5 % tak mozno? To by nikto nemohol nic robit pre vlastnu radost a potesenie. Cize zase absolutne nesuhlasim.
@adka25 ale nemozes povedat, ze tie sutaze neexistuju. Plus v tejto ankete slo o fyzicku aktivitu nie o to, ci sutazis. @lacius zato ty si smutne cely, debilko. @patrixo sorry za spam
Smutnejšie je v každom statuse, ankete a fóre napadať slušných ľudí, to je už prejav sociálnej retardácie. Ako si už napísala, si asociál, no to ťa neospravedlňuje pred tým, že ťa tu ma každý za koncentrovanú piču!
@staphylococcus na teba to pasuje teraz som citoval Bolka Polivku
Nie ja som vychovany na poulicnom rape. My sme chlapi z ulice co ti do papule. Povedia aka si pica rovno.
Ziadna sympatia.
@staphylococcus hej sak inak by somnemohol nosit brietlingy keby nemam.tu minimalku to by som chcel vidiet tvoj nastupak do pici ani na najem nebudes mat ani manka ti to z tych ojebov nevykryje ina je fakt odbornicka
Ani nie, to si ma naučila ty, škoda len, že si ma ho naučila písať s chybou, uj, to sme si nevšimli, mali by sme si obohatiť vedomosti aj o toto slovíčko.
@lacius ano, upozornujem na ne. To neznamena, ze som nikdy v zivote ziadnu neurobila.
Som rada, ze som ti nou urobila taku radost, mozes si na tom kludne aj vyhonit, ked ta to tak vzrusuje. Kludne aj s petrom navzajom
Nebreč, tvoja osoba je mi ukradnutá, no ukradnuté mi nie sú osoby, ktoré máš potrebu neustále napadať! Nie ďakujem, vidím, že vy ste si už nejaký ten vzťah vybudovali.
@drazoal ale zas treba brat aj do uvahy, ze hlasovala statisticky nevyznamna vzorka.. vela ludi tu napriklad mudruje v tejto ankete, ale nic nezaznacila... takze ak by hlasovalo 150 ludi, vysledok by bol zrejme diametralne odlisny.. mozno tu hra aj psychologicky efekt, ze niektori ludia vedia ze by sa mali hybat a nerobia to, tak preto sa radsej tym ani "nechvalia"
K teme ja sa snazim kazdy den aspon chvilku cvicit ale neni to proste take ze ked skoncim tak som polomrtva a okupana v pote. Taky realny sport mam v priemere1-3 krat za tyzden ale to dost zavisi i od toho co sa deje v skole a tak
@staphylococcus On sa háda s každým debilko a koľkokrát sa tak strápňuje, napr. pri tých kvízoch alebo vedomostiach, že spraví zo seba ešte väčšieho chuja.
Nemám rád šport, ale v lete bicyklujem a behám rád, hlavne kvôli psychickej očiste.
@tangerina Mala si napísať, pre tých, ktorí vedia po slovensky. A teší ma, že vyhľadávaš konflikty, si presne taká istá, ako kokot lacius. Bav sa ďalej krásavica.
@tangerina Nesledujem to, ho, ju. Neviem či ste tak pripečení, že vám ani len nenapadlo, že to môže byť niekto tu bežne aktívny a využíva všetky tieto hádky na to, aby to podporoval, teda vaše domnienky. Alebo len rozmýšľam aj ďalej a nedržím sa len toho, čo vidím. Lebo to je hlúpe.
občas si dám doma nejaké kliky, brušáky, keď sa dá, jazdím na bicykli, idem na hory...a proste rád chodím, veľakrát som mohol ísť z mesta busom napr. a šiel som peši, alebo popri stopovaní som toho nachodil, možno aj 2 stovky kilometrov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
101 komentov
@lacius zato ty si smutne cely, debilko.
@patrixo sorry za spam
@adka25 mozes - nemusis. To je na tebe...
@lacius a teba za kokota. A co teraz?
Nie ja som vychovany na poulicnom rape. My sme chlapi z ulice co ti do papule. Povedia aka si pica rovno.
Ziadna sympatia.
Schyzofrenia level 5!
@peter151 fuj, do pice, az mi zle prislo
Ani nie, to si ma naučila ty, škoda len, že si ma ho naučila písať s chybou, uj, to sme si nevšimli, mali by sme si obohatiť vedomosti aj o toto slovíčko.
Hehe, ty sa z gramatickej chyby na Birdz ideš posrať každý deň, takže toto prenechám už skúsenému človeku.
Každopádne, 4-6x týždenne je najhlasovanejšia možnosť? To je čudné oO
Som rada, ze som ti nou urobila taku radost, mozes si na tom kludne aj vyhonit, ked ta to tak vzrusuje. Kludne aj s petrom navzajom
Nebreč, tvoja osoba je mi ukradnutá, no ukradnuté mi nie sú osoby, ktoré máš potrebu neustále napadať! Nie ďakujem, vidím, že vy ste si už nejaký ten vzťah vybudovali.
Zbohom candy.
K teme ja sa snazim kazdy den aspon chvilku cvicit ale neni to proste take ze ked skoncim tak som polomrtva a okupana v pote. Taky realny sport mam v priemere1-3 krat za tyzden ale to dost zavisi i od toho co sa deje v skole a tak
s tou jogou patrne ak si katolíčka....
Nemám rád šport, ale v lete bicyklujem a behám rád, hlavne kvôli psychickej očiste.
toto vyzerá ako keby hypnos písal @61 a @67
inak toto chytanie za slovíčka je taká trápna snaha rýchlo zmeniť tému, že?
Nechaj ho, vsimla si si, ze po prevaleni sa ucet hypnos vytratil?
Videl som, ale musis si uvedomit, ze clovek za tym uctom nikdy neodisiel.
Pls odpíšte dakto