Ako často vá niekto za nieco pochvali?kto a za co?
mna asi najviac chvali moj priatel, aj ked niekedy je to dost neopodstatnene ale vzdy to potesi, a ky mate pocit z takej vtieravej pochvlai? mali ste ju uz vobec niekedy?
spominam si na jednu vtieravu pochvalu,tak v 4. triede ze sme nieco kreslily,ja som nakreslil este len jednu malu ciarku a jeden spolziak ze peknee to maaš
ja nemam rada, ked ma chvalia za take veci, ze mas pekne tricko alebo tak, lebo na to neviem odpovedat. vlastne vseobecne na ziadnu pochvalu neviem odpovedat. ale zase ani ja ludi nechvalim, aby nespysneli
nemam rada ak ma niekto chvali...aj tak to nemyslia vazne..radsej sa pochvalim sama ..ale od niekoho to mam rada..a aj podla nalady...a myslim, ze ma doma chvalia priliz casto...je to prehnane, za kazdu jednotku ...uz som vela ludom vysvetlovala, ze nemusia za kazdy blbost, ale malokto chape, ako to niekomu moze vadit
mňa potešilo naposledy keď ma pochválili v autoškole cez jazdu...a skončilo to tak, že vzápätí na to som praskla pneumatiku ...ale ináč moc často ma nechvália
mna nikto nechvali kazdy len kritizuje ze vsetko robim zle...ja sa snazim nieco spravit dobre a ona ma za to zvozie ze je to zle...aspon jedna jedina pochvala by nezaskodila...ale toho sa asi nedockam : disappointed:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
no nič
pochvala na mieste... to sa mi stáva málokedy
ale chvalia ma aj urcite osoby..
a jedna za banality, ale je to mile