Klise vec, ale zaujima ma, ako rozne rozni ludia vnimaju lasku tesim sa na odpovede
Keby ste sa konkretnejsie chceli vyjadrit, mozete skusit aj zahrnut, co si myslite - ci je laska v urcitom stadiu volba, resp. aka je tam suvislost.
Vdaka
Laska je citit sa uvolnene, prijemne a spokojne v pritomnosti jednej osoby. Byva to udalost c. 1 na zozname vsetkeho, co sa odohrava v zivote zamilovaneho cloveka.
Láska je uchovať to najkrajšie z oboch zúčastnených "strán" (ak ide o partnerský vzťah) a spoločnými silami odstrániť všetky neduhy. Spolu sa pokúsiť kresať navzájom aby vznikli dva nádherné diamanty, ktoré potom zázračne zabadnú do seba
Láska je nájsť spoločné záľuby, spoločné ciele.
Láska je neodísť pri prvom vážnom probléme.
Láska je to čo spravil včera môj Bert , keď som mala teplotku - išiel 7km len aby mi kúpil paralen a brusnicový džús.
Láska je povedať tomu druhému pravdu, aj keď bolí.
Láska je mať strach, že o neho prídem
Láska je zakryť oči a aj tak vidieť na človeku jeho krásu.
Láska je prdíknuť pred tým druhým a on sa zasmeje a povie ti že to bola šupa
Láska je dokonalé šťastie...
Obojstranna dovera, to, ze sa mas vzdy na koho obratit. Pre mna su to tie hnede ocka ktore sa pri mne od stvrtka do nedele zobudzaju
Pre mna to znamena to, ked som ochotna v kazdej chvili pomoct, ked sa budim aby som ho zakryla, lebo je odkryty, ked pri nom stojim, aj ked je najhorsie a odhana ma od seba prec a odpustit mu aj ked mi velmi ublizi (ale zase s varovnym prstom
Láska je samozrejme aj voľba, pretože keď máš oproti niekomu predsudky, tak sa do tej danej osoby asi nezaľúbiš, alebo aspoň takto je to u mňa... Láska je niečo, čo nám zabíja mozog, prekrvuje penis (alebo ti vlhne vagína, ja neviem, čo si) a oslabuje nás. Zásady sú bokom a jebeme na to, čo je naozaj správne, len chceme dobre pre milovanú osobu a sme ňou vydierateľní...
Na druhej strane nás napĺňa a robí šťastnými, ale pri jedinom kroku vedľa alebo prešlape bolí viac ako kopanec do rozkroku...
pre mna je láska ten pocit na ktorý nikdy neviem nájst tie správne slová
divný ale krásny pocit
láska ktorá nepotrebuje slová je tá skutočná ...aspon moja
život je láska
všetko je láska. Niektorá bolí, iná hojí, ďalšia učí.
bola by škoda definovať lásku len partnerskú, ako vidím príspevky nadomnou, lebo každý nádych je láska proste
@9
a ked na niekoho mysliš a chceš byť stále s ním aj ked si s ním za zle, aj ked chces ho obdarovať niecim pekným aj ked ste pohádany. Keď vieš vela veci odpustiť len aby bolo všetko dobré.
Keď sa zobudzaš a zaspávaš a myslíš prevažne len na jednu osobu.
Laska sa hlavne prejaví nie len ked je všetko geniálne ale keď je práveže niečo zlé a v tedy sa ukáźe laska
Láska je pre mňa všetko, neopísateľný pocit šťastia. Niečo čo tu je aj v ťažkých chvíľach.. čo pomáha prekonať všetko zlé, spája ľudí, pomáha, teší, dáva, zoceľuje, učí.. pod láskou si nepredstavujem len partnerskú, ale ku všetkému- súrodeneckú, rodičovskú, láska k práci, láska k zvieratám, láska k prírode... je to niečo čo nás robí ľuďmi
Tazko povedat... poznam tri druhy citov ktore su uplne odlisne a kazde by sa dalo nazvat laskou..
Prvy druh je ten, ktory bol medzi mnou a doterajsim priatelom, boli sme dlho spolu, chceli sme jeden druhemu len to najlepsie, bola tam harmonia a bol tam ZVYK. Nejake puto ktore nas drzalo spolu aj v case ked to neklapalo.
Druhy typ, ktory som zazila, bol ten "ako z hollywoodskeho filmu"...dlhorocny kamarat..trochu sa kamaratstvo vymklo kontrole... ked som s nim isla von, usmievala som sa, bola som roztrzita, ked ma pobozkal mala som chut dvihnut jednu nohu do vzduchu a usmievat sa, a vyskat od radosti a skocit mu do narucia ako nejaka prijebana Bridget Jonesova, ked sa to skoncilo, plakala som jak mesacne decko.
Typ lasky cislo 3 citim jedine k svojmu psovi. Tu nezistnu potrebu ochrany a starostlivosti, potrebu vidiet ze je ta mala chlpata obluda stastna aj za cenu odoprenia si vlastneho pohodlia.
taky divny pocit na hrudi ked si na toho cloveka spomeniete, a predstavite si ho ako sa usmieva a ako voni a strasne ste stastni a chcete byt s nim a pusinkovat ho
Laska..to je to, ked si bez toho cloveka neviem predstavit svoj zivot..ked chcem byt stale s nim..ked ho uprednostnim pred cimkolvek..ked som pre neho schopna urobit takmer cokolvek..ked pre neho dokazem vela obetovat..ked sa mi pacia aj jeho nedostatky..a ked som uplne mimo uz len pri pohlade na neho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Láska je nájsť spoločné záľuby, spoločné ciele.
Láska je neodísť pri prvom vážnom probléme.
Láska je to čo spravil včera môj Bert , keď som mala teplotku - išiel 7km len aby mi kúpil paralen a brusnicový džús.
Láska je povedať tomu druhému pravdu, aj keď bolí.
Láska je mať strach, že o neho prídem
Láska je zakryť oči a aj tak vidieť na človeku jeho krásu.
Láska je prdíknuť pred tým druhým a on sa zasmeje a povie ti že to bola šupa
Láska je dokonalé šťastie...
Pre mna to znamena to, ked som ochotna v kazdej chvili pomoct, ked sa budim aby som ho zakryla, lebo je odkryty, ked pri nom stojim, aj ked je najhorsie a odhana ma od seba prec a odpustit mu aj ked mi velmi ublizi (ale zase s varovnym prstom
Na druhej strane nás napĺňa a robí šťastnými, ale pri jedinom kroku vedľa alebo prešlape bolí viac ako kopanec do rozkroku...
Toto je podľa mňa tá "láska".
divný ale krásny pocit
láska ktorá nepotrebuje slová je tá skutočná ...aspon moja
všetko je láska. Niektorá bolí, iná hojí, ďalšia učí.
bola by škoda definovať lásku len partnerskú, ako vidím príspevky nadomnou, lebo každý nádych je láska proste
a ked na niekoho mysliš a chceš byť stále s ním aj ked si s ním za zle, aj ked chces ho obdarovať niecim pekným aj ked ste pohádany. Keď vieš vela veci odpustiť len aby bolo všetko dobré.
Keď sa zobudzaš a zaspávaš a myslíš prevažne len na jednu osobu.
Laska sa hlavne prejaví nie len ked je všetko geniálne ale keď je práveže niečo zlé a v tedy sa ukáźe laska
Ešteže mám knižky.
Prvy druh je ten, ktory bol medzi mnou a doterajsim priatelom, boli sme dlho spolu, chceli sme jeden druhemu len to najlepsie, bola tam harmonia a bol tam ZVYK. Nejake puto ktore nas drzalo spolu aj v case ked to neklapalo.
Druhy typ, ktory som zazila, bol ten "ako z hollywoodskeho filmu"...dlhorocny kamarat..trochu sa kamaratstvo vymklo kontrole... ked som s nim isla von, usmievala som sa, bola som roztrzita, ked ma pobozkal mala som chut dvihnut jednu nohu do vzduchu a usmievat sa, a vyskat od radosti a skocit mu do narucia ako nejaka prijebana Bridget Jonesova, ked sa to skoncilo, plakala som jak mesacne decko.
Typ lasky cislo 3 citim jedine k svojmu psovi. Tu nezistnu potrebu ochrany a starostlivosti, potrebu vidiet ze je ta mala chlpata obluda stastna aj za cenu odoprenia si vlastneho pohodlia.
Zdrojom lásky je Boh.
Boh je láska...