som po dnešku zistil, že prístrešok na autobusovej zastávke je úplne geniálne miesto. tak tam. seriózne. a hostia...by boli usadení ako diváci v antickom divadle. hudba z mobilu vo vrecku svedka. a rozhodne to bude vtedy, keď rozkvitnú agáty. počas novu!
Nad takýmito vecami ešte nerozmýšlam, necítim sa ešte vekovo na to. So svadbou prichádzajú aj záväzky a ja na ne ešte nie som pripravená. Ajtak sa mi to zdá príliš rozprávkové aby som si našla niekoho s kým by som chcela uzavrieť manželstvo
Vidím to asi tak, že keď k tomu raz dôjde, tak prídeme na matriku, vybavíme, čo treba, on bude polku času hovoriť o tom, koľko sme ušetrili, druhú polku bude frflať na to, že sa musel slušne obliecť a potom pôjdeme na pizzu.
s mojou obrovskou rodinou by to aj tak muselo byť veľké, tak neviem, či nejakú chcem ale keď už, tak so živou kapelou a bublifukové bubliny namiesto ryže
nemôžem mať svadbu, ja chcem iba nekonečný vzťah , nevedela by som asi s niekym byť v jednej domácnosti .. ja potrebujem také to ... ako na začiatku vzťahu on doma, ja doma ... stretneme sa vonku a tak ... iba večer .. a viem, že som divná, ale toto je môj sen
Obrovskú, s celou širokou rodinou, s kamarátmi, so živou kapelou, s obrovským množstvom jedla, v obrovských tylových šatách, preplnenú všetkými tými ľudovými zvykmi ako rozbíjanie taniera, hádzanie kytice a podobné tradície, ktoré zorganizuje starejší a proste nech je to niečo obrovské a úžasné, čo ma úplne vyšťaví a totálne zabaví, nech na to myslím navždy!
najprv som chcela svadbu ako @33 ale teraz sa zastávam názoru, že by mi vôbec neprekážalo ak by sme tam boli len my dvaja a svedkovia a koniec..akosi začínam nenávidieť všetky tieto "slávnostné večery" a "oslavy" rôzneho typu, na ktoré sa človek chystá tri mesiace a nakoniec je to prd malý večer, úplne o ničom..
@purpledrug666 inak presne toto sa páči aj mne! stretneme sa, sme vonku a potom každý ide k sebe domov!
už len pre ten pocit, keď sa máte stretnúť a počítaš minúty, kedy to už bude, kedy ho už uvidíš a využiť ten čas spolu čo môžete byť spolu, čo najlepšie..uá jednoducho tá radosť, keď sa uvidíte
@idiotproof tak jako im gonna marry the night...... ale aj tak,moja svatba bude strašna party....a oneee a sak co sa nehybete??? ALE jako chápem,lebo jaj mne ked sa niekto az moc loobi tak nevim co mam robiť....
ja on svedkovia rodina koniec peniaze sa daju vrazit aj do zmysluplnejsich veci ako do jednej noci len kvoli tomu ze je to "svadba" .. ved treba byvat po svadbe mozu prist deti .. proste nevidim zmysel v tom vyhodit take nekrestanske peniaze za jeden den
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
ale teraz žiadnu
fairytale wedding ako kim kardashian ňe
Podľa mňa ma odtiaľ nevykážu aj keď tam neprídem v obleku
elfskú, stredovekú, star wars svadbu... niečo zaujímave hlavne!
a hej, už teraz lutujem mojho buduceho manžela.
jaaaa v las vegas ma bude evis sobášiť, inak svvatbu nechcem.... alebo potom barbados. a nikoho tam nechcem, len svedkov. párty potom spravám doma
ale @10 znie celkom fajn.
a @15 .
už len pre ten pocit, keď sa máte stretnúť a počítaš minúty, kedy to už bude, kedy ho už uvidíš a využiť ten čas spolu čo môžete byť spolu, čo najlepšie..uá jednoducho tá radosť, keď sa uvidíte
ona je myslená ta daná osoba nie cmuka12311
aaa :3
cuker stale fici, ked ho nevidim tak sa nic nedeje ale ked sa zjavi aj tymi svojimi jamkami na licach tak dajak ta moja attitude straca na attitude..
ale ešte som sa nerozhodla, či v zime alebo na jeseň alebo na jar. leto nemám rada.
ale bolo by mega ultra keby to bolo v noci za splnu mesiaca a všade by boli svetielka *_* ľúbim svetielka.
alebo cez deň, keď pofukuje príjemný vetrík
neviem.
ale bude to vonku a bude s človekom ktorého budem milovať. a to je všetko čo potrebujem vedieť.
ona je jediné čo tam bude pre mňa najpodstatnejšie
Ak niekoho milujem, nemusí to byť na papieri, hlavné je, že to vie on...
A nie som spoločenská. A netancujem....
Takže by ma počas vlastnej svadby našli hostia zavretú v kúpeľni s Lovecraftom v ruke