Ale inak som sa rozhodla žiť večne a umrieť jedine v prípade, že sa mi to nepodarí. (Nie je to z mojej hlavy, ale ani neviem odkiaľ, takže sa to neráta
Bud ekstremne alebo v nejakej prestrelke alebo byt zabity proste aby som si to predtym uzil. Alebo sa za niekoho obetovat. Alebo prekonat svetovy rekord v dlske zivota tj. 128 rokov.
keď už budem vedieť, že nič lepšie ma v živote už nečaká (a budem stará), už nie som užitočná, manžel mi umrel a o deti je postarané (aké klišé tu hádžem, ale je to pravda), chcem si pustiť televízor, nejaký krásny film so šťastným koncom. Uvariť si super frappé, zavrieť oči, tíško zaspať a už sa nikdy nezobudiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Ale, keď už, tak na starobu s niekým, koho budem mať rád.
(Aj ked ani taky extremny sport by nebol zly, hmmm...)
ale ako tak nad tým rozmýšľam, možno to skombinujem so samovraždou, dám na seba 15kg C4 a odpálim sa v klube plnom náckov na nejakom nazi koncerte
Platí @6 a @7
To v @5 by som nespravil.
Som pozeral v telke, chlapík ide na aute a pod kolesá sa mu narve malá cigánka, on to neubrzdil a mlátila ho celá osada......
Ale inak som sa rozhodla žiť večne a umrieť jedine v prípade, že sa mi to nepodarí. (Nie je to z mojej hlavy, ale ani neviem odkiaľ, takže sa to neráta
hej, dvojhlasné bolestivé výkriky znejú lepšie ako sólo
to by bolo celkom v pohode
to by bol proste úplný štýl
a už pomaly trénujem!
na slobodke (alebo neviem kde, ale viem, že to bolo v randali) som dostala kanadou do čela