nenosím rifle takmer vôbec mám asi jedny, takže väčšinou nohavice nejaké, tričko a sveter alebo nejaký top, keď je teplo.. v lete šaty a sukne.. čojaviem to je rôzne
sem-tam rifle, ktore sa sice snazim pomalicky vyradit, no na druhej strane mi je luto nenosit ich kym su prakticky este nove, kosela, kabat, sako, sal, klobuk... samozrejme, cim je teplejsie, tym viac z menovaneho zoznamu ubuda. chcem si este zohnat nejake vesty, nech je to tip-top, lenze zohnat schopne vyzerajuce vesty za taku cenu, aby som nemusel mesiac hladovat (rozumej pod 100 ecok) je problem.
nie, nemam rad ten material. pod koselou nezvyknem nosit nic, a preto neznesiem nic okrem bavlnenej kosele. trocha ma to mrzi, lebo som v zapale nadsenia pokupil vela peknych koseli, no zabudol som sa pozriet na stitok. az ked som ich dal na seba, zistil som, ze nieco nieje dobre. a veruze som mal pravdu, bolo v nich 30% polyesteru
@notme takmer vo všetkých súčasných obchodoch s pánskym oblečením, skús v Zare pozrieť, alebo v H&Mku, alebo hocikde aj kde sú lacnejšie, čo ja viem C&A, alebo aj v drahších ako Peek & Cloppenburg, Marks & Spencer ... alebo kukni NewYorker ...
@dumbledore tak ja neviem, mne sa asi vyhybaju, ale za vyse roka som ani v jednom nevidel hadam nic (pouzitelne). ale na druhej strane ma to az tak netrapi - uz takto mi byva dost teplo, pridat k tomu este vestu, asi by som zacal smrdiet kruty zivot, kruty... ved aj preto chcem ist do norska
@dumbledore sudiac podla fotiek, ktore tu sem-tam hodis sme si velmi podobni, len ja som trocha...neviem, aky je na to spravny vyraz...povedzme, ze menej formalny. nieje to presne to, co som chcel povedat, ale pre predstavu to hadam staci
no cez zimu tmave rifle alebo hnede nohavice, sveter a kabat nic extra a v lete resp. ked je teplejsie tricko take sportove sako alebo ako to nazvat obcas vestu a jar/jesen tmave rifle, sveter, kozena bunda
Ako šudent univerzity som si zvykol na poloformálne oblečenie, čiže "lakovky", rifle a košeľa so sakom. V Zime samozrejme s kabátom. Príde mi to ako primerané oblečenie, kedže sa nachádzam vtedy na akademickej pôde. Na pole ku zbere zemiakov by som si tiež nevzal smoking.
na vysku som uz chodila oblecena ako clovek, ale pamatam ze v 4taku na strednej som denne nosila mikinu a k tomu co najgadzovskejsie teplaky (lebo ucitelky to sralo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Vonku ešte hodím rukavice a bundu nejakú.
@dumbledore skor oblekove, ale tazko povedat. musi mi to proste padnut do oka kde sa teda daju kupit?
Pokial su tieto okolnosti, tak bez podpatkov a bez sperkov akurat mam aj nejake cierne a sive rifle, ale citim sa v nich prilis ako basic bitch
Ale, väčšinou to sako, košeľa, rifle - max. nohavice.