ahoj,velmi by ma zaujimalo co si myslite o emo pripadne scene people...uznavam kritiku ale hlavne dobre komenty davajte a snazte sa bez roznych nadavok....bo je to strasne trapne a detinske
scene-to nie je ziadny styl ale komercny tah... ked uz emo prestava byt zaujimave musia vymysliet nieco podobne len farba vlasov sa zmeni z ciernej na blond je to vlastne kopa deticiek ktore nosia infantilne doplnky a kriklave farby zatial co emaci nosia tmave farby
emo-povodne oldscool emo respektujem... greenpeace, pomoc prirode, vegetarianstvo, veganstvo, straight edge... ale to hnusne komercne emo nemusim,neznasam,odsudzujema nevidim v nom ziaden zmysel... pretoze vdaka tejto nechutnej emo vlne som aj ja oznacovana za emo-lebo mam tmave vlasy,dokonca ofinu,maljuem si cierne linky,nosim uzke jeansy... a preto som automaticky emo...
a inak neznasam skatulkovanie na styly... emo,punk,metal,hip-hop,ska,reggae,disco... nie je to jedno?
len tak pomimo... mam pocit ze foto zakladatelky diskusie nie je jej... ale mozno je to len moj pocit...
Kurva, boha, vy "EMO" mi už pekne leziete na nervy! Keby ste sa nerezali, nevyzerali ako kreténi a nesprávali sa tak, tak vás tak nebereme. Všetci vravíte, že vás nemáme hádzať do jednoho vreca, ale všetci ste rovnakí!
Zhoďte z hlavy tú farebnú "metlu", odmalujte si Maybeline z očí, dajte si dole tie nechutné pásikavé podkolienky, prestatne riešiť každú chujovinu a robiť z toho tragédiu a ľudia vás prestanú tak brať.
Každý kto si pozrie tvoj profil a je normálny sa musí urechtať k smrti. A to je to! Ste k smiechu a na plač! Tak prestante si sťažovať a urobte niečo! Kto to furt má počúvať, čítať a podobne?! Ste chorí a potrebujete pomoc!
@8 nechcem nikoho posudzovat podla jedneho prispevku, ale podla toho co s i tu napisal musis byt strasne primitivny clovek.. je to horzne zvelicene a takto by sa dalao pisat o kazdom style..
Emo je hovno milujem 13 ročne emááčky Ehm ale tie staršie čo maju iba tak vlasy akože image a nesu emo sa mi pačia ale aj tak letím najvaic na rpsnate blondýnky XXD
ja neviem,ale podla mna zbytocna otazka...nikoho to nezaujima,kazdy nech si robi co chce,a nemyslim ze je treba aby sa k tomu ludia vyjadrovali...jednoducho neriesit...
mne sa emo styl veľmi páči lebo ja sama som emáčka. nejde o rezanie rúk, ale páči ich hudba. rezanie znamená, že máš nejaké problémy. emo je aj o obliekaní. lenže image je nanič. neobliekam sa tak úplne ako "emáci", ale väčšinou nosím tmavé oblečenie.
len pózeri to trocha stmavujú... emo nieje o rezaní a scene nieje vôbec o fotení s našpúlenými perami a kope piercov... ale každý má vlastný vkus, meniť ho nik nemôže ... v každom prípade nemôžete tu po týchto štýloch nadávať keď o nich nič neviete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
emo-povodne oldscool emo respektujem... greenpeace, pomoc prirode, vegetarianstvo, veganstvo, straight edge... ale to hnusne komercne emo nemusim,neznasam,odsudzujema nevidim v nom ziaden zmysel... pretoze vdaka tejto nechutnej emo vlne som aj ja oznacovana za emo-lebo mam tmave vlasy,dokonca ofinu,maljuem si cierne linky,nosim uzke jeansy... a preto som automaticky emo...
a inak neznasam skatulkovanie na styly... emo,punk,metal,hip-hop,ska,reggae,disco... nie je to jedno?
len tak pomimo... mam pocit ze foto zakladatelky diskusie nie je jej... ale mozno je to len moj pocit...
Takže niečo písať mi príde zbytočné...
Kurva, boha, vy "EMO" mi už pekne leziete na nervy! Keby ste sa nerezali, nevyzerali ako kreténi a nesprávali sa tak, tak vás tak nebereme. Všetci vravíte, že vás nemáme hádzať do jednoho vreca, ale všetci ste rovnakí!
Zhoďte z hlavy tú farebnú "metlu", odmalujte si Maybeline z očí, dajte si dole tie nechutné pásikavé podkolienky, prestatne riešiť každú chujovinu a robiť z toho tragédiu a ľudia vás prestanú tak brať.
Každý kto si pozrie tvoj profil a je normálny sa musí urechtať k smrti. A to je to! Ste k smiechu a na plač! Tak prestante si sťažovať a urobte niečo! Kto to furt má počúvať, čítať a podobne?! Ste chorí a potrebujete pomoc!
@8 nechcem nikoho posudzovat podla jedneho prispevku, ale podla toho co s i tu napisal musis byt strasne primitivny clovek.. je to horzne zvelicene a takto by sa dalao pisat o kazdom style..
mas nejake komplexy alebo co?
Emocie daval do hudby uz Beethoven, tak preco zrazu vy tvrdite ze VASA HUDBA je ta emotivna?
V kazdej hudbe je kus emocii autora, nikto okolo toho nerobi take halo.
(aj ked premyslam ako sa tie dva akordy daju zahrat tak strasne emo-tivne..)
A smutok a depresie tu tiez boli vzdy, a vdaka vam su teraz brane na lahku vahu.
Proste demence.
A scene snad komentovat netreba.
len pózeri to trocha stmavujú... emo nieje o rezaní a scene nieje vôbec o fotení s našpúlenými perami a kope piercov... ale každý má vlastný vkus, meniť ho nik nemôže ... v každom prípade nemôžete tu po týchto štýloch nadávať keď o nich nič neviete