Ako človek rozozná ozajstného priateľa od falošného?
Ahojky ľudia,
keďže ľudia sú rôzni a niektorým je úprimnosť cudzia, chcela by som sa vás spýtať, podľa čoho rozoznávate priateľov? Ako viete, ktorý je úprimný a má vás naozaj rád a ktorý nie?
no to je otazka sympatii a dvovery. Musis pozorovat takehoto cloveka v roznych situacach a sledovat jeho reakciu, pripadne konanie. Ak je jeho konanie v sulade s tvojimi hodnotami, tak vies, ze je to dobry kamarat. A jednu vec si pamataj, skutocneho priatela spoznas v nudzi, ked budes mat fakt problem, ludia sa ti otocia chrbtom, ale len hrstka zostane a bude ti kryt chrbat. Ono dobre kamaratstvo, nie je otazkou 5 minut, je to dlhodoby vztah. TAF
No myslím, že to zistíš jednoducho - nech sa ti stane čokoľvek, skutočný priateľ je ten, ktorý stojí pri tebe. A ja také veci jednoducho cítim, pre koho som ozajstný priateľ a pre koho nie.
Priatelov rozoznavam velmi jednoducho. To co mi robia. Ci si pytaju odomna len pomoc. ono zaka priatelia su na to aby si pomahali. niektory pomoc nechcu ale davaju ju druhym to je napriklad moj pripad.
Uprimny priatel je ten. ktory ti povie vsetok na rovinu. A je to taky clvoek. ktoremu sa mozes zverit a on to nepovie nikomu nech sa deje co sa deje. Proste ako brat sestra. je to niekto kto ti je ako rodina. A to je podstatne.
Falosny kamaat, priatel ta navstivi len v tedy ked daco potrebuje alebo ti v tedy zavola, ze cav prid ku mne a potom hend ked prides tak ti povei copotrebuje a ci nepomozes. A potom je to este o tom ci ta dakto podrzi obime alebo vie ta rozosmait. Pravy priatel neche aby si bol smutny ale ten nepravy ... tomu je to vlastne jedno ide mu len a len o seba o jeho zisk.
Ja som minule povedala jednej kamarátke niečo a upozornila som ju, aby to nikomu nepovedala. A na druhý deň sa ma všetky baby pýtali, či to je pravda! Jej už nič nepoviem... Ja už neverím nikomu, len sama sebe
tak to sa asi rozoznat neda na prvy pohlad.ved treba hladiet hlavne na skutky ludi,to prezradi,co v nich je a odhali sa charakter a potom ako s aspravaju k ostatnym.
sem tam ked mam u niekoho pochybnosti podrobim ho malemu testiku prezradim mu nieco ako ''velke tajomstvo'' a pritom mi je uplne jedno ci to vykeca alebo nie ide len o princip a priatelia sa spoznavaju v nudzi to je iste
ale nieco ako patent na priatelstvo neexistuje casom sa clovek nauci intuitivne citit s kym je to ako a predvidat no nic nie je 100 percentne a spravidla kto podrazi raz urobi to aj druhy krat...
Neohovara ma za mojim chrbtom.ked som fakt v uzkych,tak sa na mna nevyserie.hocikedy ked moze ta osoba robit veci prijemnejsie ,poradi mi alebo ostane so mnou.povie mi vzdy pravdu,aj keby to stalo co to stalo, atd...
Ale samozrejme.svet teraz inaksi,hnusnejsi a aj ludia v nom,tak je teraz aj velmi tazke spoznat takeho clovek,ktory to (ne)mysli vazne s vami.ale podla mna v kazdom z nas je nieco take zabudovane,ze skor alebo neskor prideme na to,ktory clovek fakt mysli len na svoj osoh a chova sa k nam dost vypocitavo, "vycurane" .
Dam ti radu do zivota.Neda sa to zistit.Z vlastnej skusenosti to viem.Ludia su falosny a na svete je strasne malo ludi,ktori su naozajstny priatelia.Momentalne moja byvala najlepsia kamoska je moja najvacsia nepriatelka.NEda sa to zistit.Ale davaj si pozor a dobre si rozmysli koho pustis k telu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
No myslím, že to zistíš jednoducho - nech sa ti stane čokoľvek, skutočný priateľ je ten, ktorý stojí pri tebe. A ja také veci jednoducho cítim, pre koho som ozajstný priateľ a pre koho nie.
Viac dostat ako dat v momentalnej chvili...
Ale ozajstny to tak nerobi...
Uprimny priatel je ten. ktory ti povie vsetok na rovinu. A je to taky clvoek. ktoremu sa mozes zverit a on to nepovie nikomu nech sa deje co sa deje. Proste ako brat sestra. je to niekto kto ti je ako rodina. A to je podstatne.
Falosny kamaat, priatel ta navstivi len v tedy ked daco potrebuje alebo ti v tedy zavola, ze cav prid ku mne a potom hend ked prides tak ti povei copotrebuje a ci nepomozes. A potom je to este o tom ci ta dakto podrzi obime alebo vie ta rozosmait. Pravy priatel neche aby si bol smutny ale ten nepravy ... tomu je to vlastne jedno ide mu len a len o seba o jeho zisk.
Ale samozrejme.svet teraz inaksi,hnusnejsi a aj ludia v nom,tak je teraz aj velmi tazke spoznat takeho clovek,ktory to (ne)mysli vazne s vami.ale podla mna v kazdom z nas je nieco take zabudovane,ze skor alebo neskor prideme na to,ktory clovek fakt mysli len na svoj osoh a chova sa k nam dost vypocitavo, "vycurane" .
neni to 5 minutova zalezitost..
najvac to sak boli ak ho dlho poznas a on zrazu ked si najde niekoho noveho napr frajerku frajera ce byt len s nim a s tebou len nekedy je..
ja taketo nezvladam..s kamaratmi cem travit vela casu a nie len vtedy ked on chce..nj..