raz tu bola tuším taká diskusia aa dávali ľudia linky na videá a dáky blog a som si to ukladala ale neviem to nájsť v záložkách a nikdy som to nerobila tak ti neviem ani povedať aké tam boli cviky
ale šak vygúgli a niečo nájdeš isto
ja by som vedela akurat to ze sa treba trochu bolestivo napinat vzdy po cviceni ked je clovek uz poriadne zohriaty tak sa dat do polohy kde sa napinaju slachy a svaly.. urobit taky lepsi strecing.. natiahnut sa aby to az bolelo a vydrzat v jednej polohe 20 sekund aby to malo nejaky efekt.. sportovcom pri tom casto pomahaju aj treneri.. je to velmi bolestive, ale inak to asi nejde a robit to co najcastejsie... neviem ci sa to da nejak urychlit.. asi len riadne makat
ja skúšam PLACKU tak, že som opretý o stenu, buď tak že ležím akoby na šiji alebo normálne na chrbte a noohy nechám voľne padať - "The Gravitácia"
Potom robím opačne, že sa snažím zísť akoby čo najnižšie do šnúry. Je to viac bolestivé ako predošlý spôsob.
Potom ešte jedna vec priťahujem sa k posteli (tak ako keby ste sedeli dvaja ľudia naproti sebe a dotýkali sa chodidlami, priťahovaním by ste robili placku).
Myslím, že by som striedal niečo také a príťahy v sede s vystretými nohami, k špičkám. Keď sa budeš vedieť držať špičky a nepokrčíš nohy si na dobrej ceste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale šak vygúgli a niečo nájdeš isto
možno tam je tá téma, ktorú hľadáš
Potom robím opačne, že sa snažím zísť akoby čo najnižšie do šnúry. Je to viac bolestivé ako predošlý spôsob.
Potom ešte jedna vec priťahujem sa k posteli (tak ako keby ste sedeli dvaja ľudia naproti sebe a dotýkali sa chodidlami, priťahovaním by ste robili placku).
Myslím, že by som striedal niečo také a príťahy v sede s vystretými nohami, k špičkám. Keď sa budeš vedieť držať špičky a nepokrčíš nohy si na dobrej ceste
Snáď som ti bol nápomocný.
je tam veľa podobných videí