Cvičením prsia nestratíš, keď to nebudeš moc preháňať. Aspoň by mali nejaký tvar, pevnosť a neovísali by ti . Takým cvičením s vlastnou váhou nič nepokazíš, iba na tom môžeš získať.
poriadne jedz a cvic aj prsne svaly, dobehnu trosku strateny objem.
a vraj je dobre jest morske ryby, soju a avokado, ale toto nemam odskusane, takze ruku do ohna za to nedam...
@hejikopkeja Dá sa to cvičením s vlastnou váhou a normálnym jedením žiadnými hladovkami poznám aj pár cvikov čo ti čisto zpevnia prsné svaly ale samozrejme ak ideš na diétu a ešte na drastickú diétu kde toho ješ málo a necvičíš stratíš ich
to naozaj niekto seriozne riesi?
logicky nechapem ako niekto moze tuto otazku otvorene polozit...
jasne ze schudnes aj z prs ked schudnes celkovo...
proste bud rada, ze cvicenim sa ti spevnia prsia, ked ich budes cvicit...
to myslim je dolezite pri chudnuti aj tak, lebo pevnost je klucova pri vzhlade prs...
@afew väčšina to tu pochopila zle . ja nechcem cvičiť pre to aby som schudla . to môj problém nie je keďže sa môžem napchávať od rána do večera a je to prd platné keďže aj tak nepriberiem ale chcela by som mať aspoň nejakú kondíciu a nevypariť sa ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a vraj je dobre jest morske ryby, soju a avokado, ale toto nemam odskusane, takze ruku do ohna za to nedam...
logicky nechapem ako niekto moze tuto otazku otvorene polozit...
jasne ze schudnes aj z prs ked schudnes celkovo...
proste bud rada, ze cvicenim sa ti spevnia prsia, ked ich budes cvicit...
to myslim je dolezite pri chudnuti aj tak, lebo pevnost je klucova pri vzhlade prs...