mne to dávajú najavo tak že majú rozklepané kolená, zajakávajú sa pri mne, sú celé červené a väčšinou mi aj rovno povedia že sa im neskutočne páčim a navrhnú mi vzťah.
podla toho ktora....a v tvojom veku to kludne niektore mozu dat aj najavo dost razantne, ze ta budu bez okolkov balit, alebo skusat nejaky fyzicky kontakt, okrem tych hanblivejsich....a cim su starsie, tym to davaju menej najavo, takze to zistis jedine tak, ze urobis prvy krok
PS: zeny nevedia co chcu, a takisto nevedia, ci TEBA jednoznacne chcu alebo nie, teda ak nie si extremne skaredy...velakrat sa mi stalo, ze ked som balil dievca, tak ma najprv odmietlo, ale neskor sme chodili..podobne to funguje aj s kamaratskym sexom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Dúfam, že to je irónia.
Aneb - chcem mať tvoje sebavedomie, dude.
@jano222 scervenie
Toto si mi fakt nemal robiť.
Je mi zle z toho.
Teda, aj ja som tu napísala veľa chujovín, ale čo je moc, to je moc. ''
Nemala by...
Teda dúfala som v tovju inteligenciu.
Ale takto mením môj osobný názor na teba.
PS: zeny nevedia co chcu, a takisto nevedia, ci TEBA jednoznacne chcu alebo nie, teda ak nie si extremne skaredy...velakrat sa mi stalo, ze ked som balil dievca, tak ma najprv odmietlo, ale neskor sme chodili..podobne to funguje aj s kamaratskym sexom
Uraziť ma môže len inteligentný človek.
Baaaj.
Maj sa.