ja to mam asi 5 minut elektrickou plus dalsie tri minuty peso.... ak by som chcela ist uplne peso tak je to takych 15 az 20 minut ale peso to zarucene nestiham lebo to nestiham ani elinou poriadne
No mám to asi 300 metrov dole kopcom Do piatih minút peši, čo mi však nebráni ísť občas autom ako minule ked sme odovzdavali ucebnice sak co sa s tym bduem vlacit
polhodina - hodina do mesta (podľa situácie na cestách a podľa toho či idem s rodičmi autom alebo autobusom) + minimálne polhodina cez pol mesta do školy
(a je to podľa mňa neuveriteľné zabíjanie času, najmä keď to každý deň absolvujem dvakrát + keď mi pred nosom ujde autobus, tak cesta domov sa mi predlžuje o takú hodinku a vďaka tomu mám už opozerané všetky výklady v Poluse )
10-15 minut rychlej chôdze Ale pre mna to je straaasne daleko kedze zo zakladnej som bol zvyknuty vstavat 7:35 a 7:45 zvonilo Oddelovalo ma od nej iba par stromov a cesta Za 2 minuty som uz sedel v triede prezleceny:p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
teraz 60 km
Nastastie som minuly tyzden skoncila
Jasné že pešo, ved taká mini prechádzka neuškodí...
Do školy chodím busom tých 10 - 15 minút. A potom ešte 5 minút peši.
cize pohodaaa
40 minut pesi
(a je to podľa mňa neuveriteľné zabíjanie času, najmä keď to každý deň absolvujem dvakrát + keď mi pred nosom ujde autobus, tak cesta domov sa mi predlžuje o takú hodinku a vďaka tomu mám už opozerané všetky výklady v Poluse )
7 ak idem v pohode