plastika...spevnit prsia, zadok, dvihnut viecka, botox do cela, kolagen do huby...farebne sosovky...posilnovna...zelenina....salatiky....spargla na obed....solarium....sauny..masaze....
ja si nedam nic! pretoze je to len vas nazor a moj nazor na mna je ze som hnusny otrasny ale som to ja! a nehodlam sa menit aby som sa pacil prave VAM! nehodlam sa zmenit len preto aby som bol prijatelny pre tuto konzumnu spolocnost. taky aky som sa narodil taky aj zo sveta odidem...
Suhlasim, neviem preco sa seci chcete menit, budte spokojni ze vyzerate tak ako vyzerate Ale zas netvrdim ze nejake fitko a trochu make-upu je zle, prave naopak
ahojky ved preco sa menit ved nas Pan Boh stvoril na Bozi obraz a chcel aby smme pomahali kazdemu ved v tomto svete nic ine nepocujes len same nasilie a hlavne vrazdy pre peniaze a co s toho,ze si dame plastiku ked si mozme zaviest aj ine problemy nie vsetko byt krasny navonok ale aj vnutri Anjelik
xixi.....ja si myswiim.....ze staciii sa normalne stravovat....ja sportujem vecsinou kazdy den.....a mam ceelkom dopohodky postavuu...nic nepotrebujem vylepsovat..hravam futbal a ten ma celeho spevni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
kontaktné šošovky aby som si zmenila farbu očí/ mám zelené a chcela by som modré/...
plastika...spevnit prsia, zadok, dvihnut viecka, botox do cela, kolagen do huby...farebne sosovky...posilnovna...zelenina....salatiky....spargla na obed....solarium....sauny..masaze....
kriste!!! waaa!!!!
humus
hlavne namakat brusko,spevnit zadok,vycpat prsia,zmenit uces vytrhat obocko...
ja sa idem najest teda
posilka
pribrať
a som super