ťažko povedať.. používam ho väčšinou na net, hudbu a budík, tak obyčajne, keď mám iný zdroj internetu + nikde necestujem + ráno nevstávam do školy, tak aj týždeň
ak by som mal funkčný budík, hodinky, tú starú hraciu vec (kde bol tetris a spol) a ľudia by mali číslo(a) pevnej linky, kde ma zastihnú tak veľmi dlho
nedokážem, stále ho potrebujem mať pri sebe. okrem klasického využitia je to môj budík, kalkulačka, svetlo, internet, hudba, foťák, zrkadlo, kniha, diár, všetko možné
bez mobilu ako komunikačného prostriedku veľmi dlho. ale keďže mi nahrádza hodinky a budík, tak ho potrebujem mať pri sebe. a...no, niektoré situácie by boli bez neho trochu komplikovanejšie.
ani hodinu.. keby mám mobil čo má tie také tlačítka ešte a mini display, tak dlho, ale s týmto ..používam ho neustále a na všetko, paradoxne na volanie a smskovanie najmenej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov