Dajme tomu, ze to je pismo 11, a riadkovanie 1,15
Ako dlho by Vam to trvalo?
Mate aj nejaky osvedceny navod, ako sa rychlo naucit?
Su to vacsinou same biflovacky.
je rozdiel ci od slova to slova , ci treba pochopit pointu , alebo iba o tom vediet rozpravat , ked nevies sformulovat normalne ani otazku tak vela stastia pri uceni
Nikoľko. Nebudem sa to takto učiť. Ak sa neučíš niečo na medicínu, tak nepotrebuješ vedieť 60 strán A4. Potrebuješ vedieť o čom píšu. To je veľký rozdiel.
@herecka29 biflovacky mozu byt ze od slova doslova alebo len vediet nejake roky a podobne je to velky rozdiel ucit sa napriklad na divadlo nejaku postavu alebo len nejaku picovinu do skoly
záleží na tom, čo konkrétne to je, či tomu chápeš atď. lebo aj keď s aniečo biflíš, tak keď sa bliflíš rozprávku o jánošíkovi, asi to pôjde ľahšie, ako zoznam liečivých rastlín ale ak by tam bolo dosť faktov, no zároveň súvislý text, tak hej.. tie 2 poobedia by na to mohli stačiť
@chirurg myslím že 60 stran sa v živote za dva dni nenaučíš, je možné, že sa naučíš improvizovať a máš dobrú fantáziu. na vysokej keď som bol, som mal asi 300 stranové skriptum, ale naspamäť som nevedel ani stranu. je to choré ak sa máš čosi naučiť naspamäť, ale je dobré pochopiť text a učenie ako celok, že vieš o čom to je... to som robil ja, v podstate som nikdy problém nemal. ale je choré, ak niekto vyžaduje učiť sa 60 stran textu a veľmi veľmi naročne, ale zas na medicéne alebo práve je možné že sa to musíš naučiť, aj v seminári na predmete kodex kanonického práva paragrafy bolo dobré vedieť naspamäť samozrejme. ach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Nechápem, ako niekto môže sa naučit 60strán za 2 dni. Buď kecá, alebo si to skrátil.
60 stran za dva dni v pohode, ale zavisi od toho o aky text ide