Asi to nepotrebuje dlhšie rozkecávanie.Všetci asi vedia na čo myslím.A nemyslím dobu, po kým si nájdete dalšieho, myslím dobu, pokým sa vyrovnáte s rozchodom a dalej sa už viac-menej netrápite.
Hmm..podľa toho o koho ide a ako vážny ten vzťah bol a väčšinou ukončujem ten vzťah ja (vlastne väčšinou to robia ženy), a keď to robím tak viem prečo, takže netrúchlim ani nič..jednoducho život ide ďalej
ale napr. pri prvej láske som veľmi plakala asi mesiac, aj keď som sa rozišla ja
Mám prvého chalana, ktorý sa so mnou rozišiel a myslela som, že je to môj koniec...na druhý deň, som mu dala druhú šancu...a sme spolu doteraz takže neviem ako dlho...ale myslím, že veľmi dlho...
ja čo som sa teraz rozišla s mojím ex, s ktorým som dokopy bola vyše roku aj pol, tak to bolo tak, že my sme sa rozišli už raz 4 mesiace pred definitívnym koncom vzťahu... vtedy som ani z postele nevedela vyjsť asi 4 dni. po necelom mesiaci som sa k nemu vrátila, ale asi to bolo len zo zvyku, a to už tie posledné mesiace bolo živé peklo keď som stále len plakala, takže keď prišiel definitívny koniec, tak to vlastne vyzerá že som sa s tým rýchlo vyrovnala, lebo ledva dva dni ma to trápilo a prešla som na systém, som šťastná taká aká som, je len dobre že taký chuj už mi nestrpčuje život... ale po dvoch mesiach občas príde 10 minutova chvílka lutosti, ale aj kebyže chcem plakať koli tomu mi nejde.
tak keďže sa snažím hladať si na dlhšie vzťahy tak to je rok - dva kým budem úplne že mfp už, ale je to individuálne..zatial najdlhšie to boli tie dva roky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale napr. pri prvej láske som veľmi plakala asi mesiac, aj keď som sa rozišla ja
naposledy to bolo nejaké dva-tri týždne
ale konečne rozumieme si ako kamaráti ... takže je to oukey