Aspoň približne napíšte čas Môžte napísať aj kam ste išli. Ja som dnes mohol ísť pekne zopár desiatok hodín do Írska autom, no majú tam taký fantastický systém že cestovať sám lietadlom môže človek nad 16 rokov...teda,naspäť som mal ísť sám lietadlom
od 17:00 do 6:00 ráno.. a to do Horní Břízy, busom a prestávka každú polhodinu preto to bolo aj tak dlho, ale bola to hrozná noc a na jednej pumpe som preskakovala zabradlie (som si myslela že tam je cesta ked preskočím na druhu stranu) nebola...skočila som asi z 3metrovej výšky do metrovej trávy a asi 30cm vody neprajem nikomu nevedela som ako mam za de vyjst musela som obísť cely plot
Ráta sa aj pešo? Tak potom pozvoľný prechod Malými Karpatami. Ale to netuším koľko bolo... Ale inak:
1. Vyše 40 hodín do Bulharska (lebo nie všetko šlo podľa plánov)
2. Bratislava - Nová Sedlica za cca 30 hodín. Lebo 4 vlakmi a 1 busom (a boli kratšie zastávky v B. Bystrici, Vrútkach, L. Mikuláši, Humennom a Snine). A vlastne v tej Novej Sedlici to bol len začiatok ďalšej dlhej túry
3. Trutnov - Prešov za 16 hodín
4. B. Bystrica - Krakow za 13 hodín
A ešte mám rodinu čo chodím raz ročne pozerať v Plzni, to je tak 9 hodín. A skoro toľko to bolo aj vlakom zo Slovenského raja do Brna.
Niečo pod 20 hodín do Holandska, ale už neviem koľko presne to bolo, bolo to dávno. A odtiaľ potom smer Francúzsko, Holandsko a podobne, takže v buse som bola stále.
Mám rátať aj to 10 hodinové čakanie na letisku, pretože lietadlo ktorým sme mali letieť padlo a žiadne nebolo volné aby nás dopravilo do Bulharska? -.- a inak cesta Česko-Bulharsko zhruba 1hod 45min
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
inak v jednom kuse asi "len" 9hodin co som sedel v lietadle najdlhsie
10 neni vela
najdalej - lietadlami do Neuwiedu v Nemecku...
a neviem, koľko sme išli do Anglicka, ale... mne sa zdá, že to bolo ešte menej .
1. Vyše 40 hodín do Bulharska (lebo nie všetko šlo podľa plánov)
2. Bratislava - Nová Sedlica za cca 30 hodín. Lebo 4 vlakmi a 1 busom (a boli kratšie zastávky v B. Bystrici, Vrútkach, L. Mikuláši, Humennom a Snine). A vlastne v tej Novej Sedlici to bol len začiatok ďalšej dlhej túry
3. Trutnov - Prešov za 16 hodín
4. B. Bystrica - Krakow za 13 hodín
A ešte mám rodinu čo chodím raz ročne pozerať v Plzni, to je tak 9 hodín. A skoro toľko to bolo aj vlakom zo Slovenského raja do Brna.
ak sa ráta do toho času aj vyčkávanie na letisku, tak potom nejakých 18 hodín, Viedeň - Reykjavik, cez Kodaň s dlhou dlhou čakacou prestávkou tam
a potom tuším nejakých 9 vlakom do Ostravy ale to si nie som istá