Mne vždy po nejakom čase jedno sluchadlo ohluchne (väčšinou je problém s prerušením kábla). Nosím tie klasické guličky čo sa zasúvajú do uši a vydržia vždy len tak cca 5 mesiacov... Neporadíte dačo lepšíe? Rozmýšľam, že ich pôjdem normreklamovať...hm...
mne aj kratsie a s reklamáciami sa neobtazujem odkedy mi v Datarte vypicovali ze som sa neozvala ked sme sa dohodli ze ozvat sa maju oni. mali byt radi, ze som nesfukla ja ich, ked meskali, na mna zabudli a nie este mna zvozit...takyto prstup mi nestoji fakt za ziadne peniaze, uz to nechcem zazit
@lovingmemory tak ale zadara mas v podstate nové, a má to aj ekologické dôsledky... ze sa budú vyrábať také čo dlhšie vydržia...reklamácia stojí za úvahu
Koss tie pennové mi vydržali dva roky pri dosť drsnom zaobchádzaní, bral som si ich na behávanie a síce som mal ešte tak mesiac záruky pri tom ako vypadali som si ich netrúfol doniesť do obchodu.
Momentálne mám marshall Major II a tie maju vymenitelný kábel takze je to poistené.
Posledne co som mal mi vydrzali vyse roka, myslim, ze rok a pol. Potom som ich zabudol vo vlaku. Pouzivam nejake Philips s mikrofonom. Maju krasny cisty zvuk (trosku viac basov by mohli mat) a mikrofon, ktory funguje v telefonoch aj v transformerovi, ktory mam. Kabel sa mi nepokazil a su strasne super. Stoja cca 15€
@Pravnik keďže využívam sluch. maximálne, ako sa dá, tak do nich celkom investujem... na bežné počúvanie mám štuple Koss, veľmi spokojný som so štuplami Philipsami (oboje mám cca 3 roky) doma resp. v práci používam veľké štúdiové Kossy, ktoré mám už možno aj 10 rokov, na telefon som si zaobstaral BT A-link s klasickým konektorom na 3,5 jack, takže nemusím mať kábel od sluchatiek zasunuty do telefónu alebo tabletu (resp. si robiť starosti s veľkosťou konektoru) a môžem využívať potom akékoľvek sluch., takže väčšinou Kossy (takže A-link vrelo odporúčam) používam ho už asi 5 rokov...
@6 ... a pokial mi ich niekto nepokazí ... po dvoch rokoch mi niekto z rodiny prethrhol penu, tak osm si kupil novú s tžmto ja problém nemám, chovám sa k týmto veciam slušne
No par rokov dozadu ked som nolife-il pri hrach, tak som mal velku spotrebu na sluchadla
~ rychlo odbehnem po jedlo alebo na wecko, sluchadla spadnu na zem a pri opatovnom nastupovani na stolicku ich prejdem kolieskom na stolicke
Co sa kvality tyka, tak to ti neporadim. Take ohluchnutie, ako opisujes, sa mi este neprihodilo ... zatial ... *klop *klop *klop
Ja mám obyčajné tie malé šmejdy Sony a vydržia mi tak polroka minimálne, niekedy viac. Tieto posledné mám už celkom dlho a to preto lebo ich už nestáčam, ale len tak jemne voľne zhluknem a vložím do tašky, či vrecka.
ale už dlhšie pokukujem po marshalloch , o tych som presvedčena že su vynikajuce, mala som ich pred 4 rokmi k elektrickemu klaviru a boli by vydržali dodnes, keby mi ich neodkantrila sestra
Ja som cez leto pokazila asi 3 páry,teraz mám slúchatká z Kaufandu (tiež mi to príde čudné), ale som maximálne spokojna (v podstate uz strácam len tie peny na vrchu )
ja som mala tiež taký problém a potom som si kúpila tie, čo mám teraz a vydržali 2roky...teraz mám tie isté a už rok fungujú... myslím že značka sony a kúpiš ich v tescu..stáli asi 4€... predtým som inak dostala za 30 a tie mi vydržali menej ako tieto lacné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Momentálne mám marshall Major II a tie maju vymenitelný kábel takze je to poistené.
kossy mi stale vydrzia par rokov
@Sws333 Koss ma aj doživotnú záruku
~ rychlo odbehnem po jedlo alebo na wecko, sluchadla spadnu na zem a pri opatovnom nastupovani na stolicku ich prejdem kolieskom na stolicke
Co sa kvality tyka, tak to ti neporadim. Take ohluchnutie, ako opisujes, sa mi este neprihodilo ... zatial ... *klop *klop *klop
ale odkedy mam tie iphonove tak držia aj beatsy mi držia už rok a pol