Musel som si kupit novy, lebo ked som si dal stary notebook do opravy do firmy ASBIS, tak mi ho tam rozflakali a potom mi ho vrátili bez slova, ked som doma zistil co s tym je tak sa tvárili, ze to uz bolo. Moja chyba, mal som si to pri preberaní skontrolovat. Ale komu by to napadlo, ze Vam v servise rozbijú ntb.
Ďakujem vám moc za hlasy! Zatiaľ to vyzerá, ze statisticky som na tom podobne, ako hlasovalo najviac ludi, 3-4 roky. Aj ked oprava tohto ma stala tak, ze som pokojne mohla mat novy a lepsi. Lenže technik chcel iba zarobit, tak ma oklamal:/ A ani nakoniec neopravil to, co bolo treba. Iba si vypytal niekoľko stoviek. Takže mi tam stale hapruje reproduktor, vypadáva zvuk a praska
Mal som 10 rokov Acer. Bol skvelý. Ale časom odišla baterka, touchpad, jack, nakoniec obrazovka. A to som ho ešte pol roka používal ako stolný počítač s externou obrazovkou. Potom som zistil, že na ňom musím preinštalovať systém a to neurobím s externou obrazovkou, tak som si kúpil nový.
Mám "herný" Asus a som s ním dosť spokojný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nemam notebook
Mám "herný" Asus a som s ním dosť spokojný.