Ja strašne lúbim byť sama! To je najsamfasa vec na svete. Idem kam ja chcem, papám kde ja chcem. Môžem celé dni drtiť plejo alebo kukať filmy alebo čítať knihy do nemoty.
krátko. potrebujem ľudí, strašné depky ma chytajú keď som sama. ale zase nie som až dáko extrémne spoločenský človek, mám rada menšiu spoločnosť a nemám rada byť s niekým nonstop, ale proste....nó.
a teraz neviem, ale to sa ráta do toho času aj rozhovory cez internet, skype a pod?
lebo bola som už aj 3 týždne tak že som žiaden dlhší rozhovor naživo nemala, ale tak písala som si s niekým.
úplne bez ľudí? asi ani deň... a napr. posledné dva dni som doma len s bratom a mamou (nemôžem nikam ísť, som chorá) a už mám depku a je mi hrozne... ani len venčiť psa nechopdím sama :/
U mňa to je tak že ja rád chodím sem-tam von hej.. ale napr naposledy som bol raz tak 6 mesiacov doma vkuse (vonku som šiel jedine večer s psom a cesta do školy a naspäť)...
Ale keď ma niekto zavolá von tak väčšinou sa snažím ísť ale som viac taký introvert čiže ja som rád doma ale aj medzi kamarátmi...
A najdlhšie ako by som vydržal? ak by som hral užasnú hru alebo pozeral nejaké úžasné anime (ktore sa neskončí nikdy) tak kľudne by som bol doma aj rok asi
Doterajší život mi nikdy nedovolil experimentálnu skúsenosť, takže netuším. Iste sa myslí aj bez akéhokoľvek kontaktu, nie?
Ale neviem si to ani celkom predstaviť, lebo už pri bežných denných činnostiach proste behom týždňa veľmi pravdepodobne prídeš do kontaktu s iným človekom. Ideš vyvenčiť psa, nakúpiť do obchodu, vlastne akýkoľvek "výjazd" za dvere.. a už si medzi ľuďmi, zvyčajne. Aspoň s bytom v meste určite.
ono je celkom možné že by internet (fóra, chatovanie, mail) tento druh zoči voči interakcie vcelku vynahrádzal. len si odmyslieť, domyslieť tón hlasu, reč tela .. a je to. vydržala by som dlho, ale nechcem. ak bola otázka postavená skôr tak kedy by mi ľudia začali chýbať .. asi 5dní až týždeň
keď som sama, strašne sa teším, ale nevydržím dlho.. vyhladávam spoločnosť ludí. ale nie stále tých istých, napr. týždeň chodiť von s rovnakými ľuďmi. obmieňam to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ale ludi potrebujem ...nejaku dobru spolocnost v mojom veku kamaratov a tak
naposledy 9.6. :/ ale zajtra idem, ak nebude prsat..a ked nepojdem, tak najblizsie pojdem von neviem kedy..
Je pravda ale ze ja sa velmi slabo a celkom nerad socializujem.
a teraz neviem, ale to sa ráta do toho času aj rozhovory cez internet, skype a pod?
lebo bola som už aj 3 týždne tak že som žiaden dlhší rozhovor naživo nemala, ale tak písala som si s niekým.
Ale keď ma niekto zavolá von tak väčšinou sa snažím ísť ale som viac taký introvert čiže ja som rád doma ale aj medzi kamarátmi...
A najdlhšie ako by som vydržal? ak by som hral užasnú hru alebo pozeral nejaké úžasné anime (ktore sa neskončí nikdy) tak kľudne by som bol doma aj rok asi
Ale neviem si to ani celkom predstaviť, lebo už pri bežných denných činnostiach proste behom týždňa veľmi pravdepodobne prídeš do kontaktu s iným človekom. Ideš vyvenčiť psa, nakúpiť do obchodu, vlastne akýkoľvek "výjazd" za dvere.. a už si medzi ľuďmi, zvyčajne. Aspoň s bytom v meste určite.